To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
Dattila
Zaktualizowany zestaw słuchawkowy Uconnect 7 Live od wersji 21.0.33.2 do 23.0.69.0.
Oryginalnie nie ma nawigacji TomTom i usługi Android Car i nie ma radia DAB.
Po aktualizacji oprogramowania Niestety, aplikacje Uccentct Live, EcoDrive zniknęły z systemu.
Przesłany plik VP2_NO.20.01.03.01.zip może naprawić problem po aktualizacji?
Musisz to zrobić :
Odzyskiwanie aplikacji:
-Przekręcić kluczyk w położenie MAR (silnik nie musi być uruchomiony).
-Poczekać na zakończenie procedury włączania radia (około 60 sekund).
-Nacisnąć przycisk graficzny ustawień.
-Przewinąć pozycje menu i zatrzymać się na Odzyskiwaniu Aplikacji (Restore Apps) i zaznaczyć ją.
-Pojawią się ekrany z instrukcjami czynności do wykonania.
-
Cytat:
Napisał
mihau87
Czy można instalować aktualizacje w trakcie jazdy?mialem instalacje z niepowodzeniem. I nie chce mi sie czeka znowu 40 minut
Polecam zrobienie tej aktualizacji.
Tydzień temu jadąc z pracy do domu odpaliłem aktualizację. Standardowo droga zajmuje mi 30 min i wyglądało, że akurat wystarczy to na update. Pechowo wyjątkowo nie było korków a i sama aktualizacja trwała lekko dłużej. W efekcie musiałem zrobić małą wycieczkę po mojej okolicy.
Wszystko ładnie się załadowało.
Od tego czasu (kilka dni - wiec może to jeszcze zbyt krótko) współpraca auta z Androidem zaczęła być w końcu stabilna. Po prostu podpinam telefon i … na akranie w aucie po chwili startuje Android Auto.
Wcześniej nie było tygodnia, żeby to g… nie robiło problemów. Raz mało nie skasowałem auta na rondzie, bo ciągle musiałem gmerać przy telefonie, żeby zmusić to dziadostwo do pracy.
W serwisie przy przeglądzie rocznym wspomniałem o problemach z systemem multimedialnym. Cała ich naprawa w sumie sprowadziła się do resetu urządzenia, co oczywiście nic nie poprawiło.
Aktualizacja była już na bank dostępna i nie wiem dlaczego jej wtedy nie zrobili.
-
A po co za darmo jak można po gwarancji za ciężkie pieniądze
-
Wiecie może czy pojawiło się coś nowszego niż 23.00.69.00 :confused:
-
Udało mi się dzisiaj zrobić aktualizację do tej wersji 23.00.69.00 - 30 min i po temacie.
-
Panowie u mnie nie działa kombinacja 3 klawiszy zeby sprawdzić wersje. To oznacza ze mam nową. Auto z maja 2018
-
Niekoniecznie ... u mnie też nie działała ta kombinacja klawiszy a miałem wersję 22.00.63.01-2200, dzisiaj zaktualizowane przez serwis do wersji 23.00.69.00-2300 .. przygotuj sobie pendriva z plikiem który wrzucił JackTheNight włóż do USB i zobaczysz jaką masz wersję :-)
-
Hej! Pytanie mam - czy ten sam update idzie do Fiata 500?
Edit: Ok, zaglądając do plików aktualizacji widać, że nie pasuje:
Kod:
USB SWL Medium for VP2R - full update for Fiat 356/358/359 variants and Chrysler MP variants including Bootstrap
Założyłem w dziale o 500 temat z zapytaniem o update do odpowiedniego auta.
Ma ktoś może nazwę pliku dla Fiata 500? Była może wymieniona w tym dokumencie, który JackTheNight podrzucał sporo postów wcześniej?
-
Do Fiata 500 najnowszy plik aktualizacji firmware to :
VP2R7_150_23.00.81.00.zip
-
Dzięki! Niestety strona do pobierania wymaga podania loginu i hasła od jakiegoś czasu :/
Ma ktoś może ten plik pobrany lub może go pobrać i się nim podzielić? Dzięki!
-
-
On wjedzie na Uconnect 7? Widziałem go, ale myślałem, że ten "mały" firmware jest na 5 cali... Sprawdzę później - zobaczymy czy złapie update w radiu ;)
-
Niestety, tego pliku nie przyjął. Niezgodny update. Ma ktoś właściwy? :)
-
Próbowałem wykupić sobie dostęp do https://www.technicalinformation.fia...b/web/index.do żeby pobrać ten software, ale dostęp do tych technicznych temtów nie pozwala pobrać softu na radio :/.
Ponowię pytanie, ma ktoś dostęp do tego pliku? Lub jakiejkolwiek wersji nowszej od 22.00.36.04 do 500tki. Dzięki!
-
1 załącznik(i)
Mam pytanie. Jeżeli nie posiadam ikonki Android Auto na swoim Uconnect 7, to czy po aktualizacji będzie mi ona działać?
Posiadam Tipo sedan w wersji lounge z kamerą cofania.
Zdjęcie Uconnect:
Załącznik 37394