mi reduktor wymienili na gwarancji :)
To jest widok strony w wersji do druku
mi reduktor wymienili na gwarancji :)
P0087 niskie ciśnienie na listwie, najpierw się upierali , że listwę zmienią, niestety dla mnie w porę jeden się ogarnął, że to nie listwa jest przyczyną i wymienili reduktor.
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
Medy niebieskie to koszt 830PLN za 4cyl, ale uwaga w Fiatach były stosowane z innym wtyczkami niż w pozostałych. Więc aby uchronić portfel trzeba zakupić przejściówki elektryczne i po sprawie. A najlepiej zakupić do zArobienia złącze 12185025 i wstawić zamiast fiatowskich, po czym można normalną listwę med niebieską zakupić. Pozostaje sprawdzić tylko jaki czujnik jeszcze jest przy listwie w naszym pojedzie. Mógł być 3,5 bar lub 5,5 bar. Te wszystkie zabawy poza gwarancją oczywiście, bo aso będzie się krzywić. Czy jest jakieś ryzyko ? NIE - medy niebieskie to jeden wtryskiwacz, bez żadnych zmian oprócz wspomnianego wtyku.
Cześć Wam. Poszło standardowo - wymiana na medy niebieskie w jednym z serwisów w Krakowie (mGas). Zapłaciłem 1100 PLN (zamiast 2900 PLN w ASO ;). Wszystko chodzi jak należy. Bijcie zabijcie, ale nie wchodziłem w szczegóły - grunt, że żadne błędy silnika nie wyskakują i gaz chodzi pryma sort.