Polecam rowniez poczytac na kosmetykaaut , no i jak powłoka to tylko u detailera.
To jest widok strony w wersji do druku
Polecam rowniez poczytac na kosmetykaaut , no i jak powłoka to tylko u detailera.
Chyba ciężko będzie kolegę przekonać, bo chce dobrze i tanio 😜.
Pytałem ale wszędzie ceny powłok ceramicznych zaczynają się od minimum 1300zl plus raz w roku konserwacja 200zł, a za coś lepszego ok. 2000zł, a to trochę dużo w końcu tipo, które bardzo mi się podoba to nie jest żadne sls czy coś tej klasy żeby tyle inwestować. Tutaj jest napisane o tej powłoce DiamondBrite i wydaje się całkiem rozsądnym rozwiązanien jak za tą cene.
https://dixi-car.pl/diamondbrite.htm
Diamondbrite - diamentowa ochrona lakieru
Znalezione na stronie z adresu powyżej:
"Ochrona inwestycji przez zmniejszenie spadku wartości rynkowej Twojego auta".
Może to faktycznie dobry pomysł...😜
Tylko ze na tej stronie cena 1699zl wiec jak myjnia ogarnia to za 500?
Tu jest cena z wnetrzem i jest to salon opla wiec wiadomo jakie oni maja ceny...
Za ogarniecie wnetrza placi sie okolo 200 zl. 500 zl to moze ten preparat kosztowac a nie usluga. Wystarczy popatrzec po cenach a studiach detailingowych
Kalisz miasto ok 100 tyś mieszkańców za 200zł czyszczenie wnętrza, zapach aplikowany do klimy nie wiem jak, pachnie już prawie rok. Do tego niewidzialna wycieraczka na wszystkich szybach. Wosk na całyn aucie plus odświeżanie czarnych plastikow. Sam za tą kasę środki i czas, praca bym tego nie zrobił. Takie są u mnie ceny. Uważam , że warto . Żeby samemu dobrze umyć auto trzeba ze 30 dychy i tak jest brudne.
Tylko ze puszka dobrego wosku kosztuje 100 zl a starczy na lata. Ja auto myje za 8zl i jest czyste, nie wiem jak ty robisz ze za 30 zl jest brudne.
I białym markerem pewnie napisy podkreślasz 😉.
A tak na poważnie...
Zadbany lakier łatwiej i taniej później wyczyścić. Auta, które przeszły korektę i zostały zabezpieczone woskiem, czy też jakąś inna powłoką, faktycznie myłem za kilka zł.
Niektórzy zapomnieli dodać, że takim właśnie zabiegom auto poddawali 😉.
Twoje auto rowniez umyje na blysk za 8 zl.
A wtedy wszyscy na osiedlu wstaną i zaczną klaskać 👏👏👏😉.
Padła jasna deklaracja. Świadkowie również są. Print screen zrobiony.
Dojazd w cenie ma się rozumieć?
Auto ma świeżo położony wosk także łatwiej pójdzie 😀
Daj jeszcze znać gdzie się w chemię zaopatrujesz, bo z chęcią coś kupię w okazyjnej cenie.
No chyba, że sam Karcher wystarczy, to chylę czoła.
Dojazd w zakresie własnym ale jak polegne to zwroce kase. Podziekowania przyjmuje w pojemnosciach od 0.5l whisky w gore .