To jest widok strony w wersji do druku
-
:) swojego to nawet w realu nie widzialem tylko na ogloszeniu w necie...kupilem w ciemno i ciesze sie do dzis :)
-
Wiecie kiedy zniknie ta literka H przy liczniku ? narazie mam 70 km przejechane...
-
-
O ile dobrze pamiętam przy 200km. Jesteś szczęśliwcem, rzadko komu wydają auto z H :wink:
-
No jak tak mu wydali, to ciekawe czy w ogóle cokolwiek sprawdzili i zrobili po za ściągnięciem folii i założeniem kołpaków:D
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
O ile dobrze pamiętam przy 200km. Jesteś szczęśliwcem, rzadko komu wydają auto z H :wink:
Z tego co pamiętam to inne jak oglądałem na salonie też miały H na liczniku
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
FiatPrime
No jak tak mu wydali, to ciekawe czy w ogóle cokolwiek sprawdzili i zrobili po za ściągnięciem folii i założeniem kołpaków:D
Auto z wyprzedaży rocznika więc folie juz dawno pewnie były ściągnięte, ale na pewno nie jeździli
-
Cytat:
Napisał
IgorRz
Auto z wyprzedaży rocznika więc folie juz dawno pewnie były ściągnięte, ale na pewno nie jeździli
A co ma piernik do wiatraka? Pod salonem pod chmurką auta trzymane i folie ochronne ściągali, żeby sobie stał na słońcu? Folie się ściągą przed wydaniem auta.
-
Cytat:
Napisał
IgorRz
Z tego co pamiętam to inne jak oglądałem na salonie też miały H na liczniku
Z moich żaden przy odbiorze nie miał H. Pinceta i GP miały po 2km przebiegu.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
FiatPrime
Musieli przynajmniej zrobić jedno - wyłączyć tryb logistyczny, który jest aktywny od transportu z fabryki do przeglądu 0. :wink:
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Musieli przynajmniej zrobić jedno - wyłączyć tryb logistyczny
No to H by zniknęło?:P
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
A co ma piernik do wiatraka? Pod salonem pod chmurką auta trzymane i folie ochronne ściągali, żeby sobie stał na słońcu? Folie się ściągą przed wydaniem auta.
Autko nie stało pod chmurką tylko w salonie w srodku ( tak jestem pewien mam na to nawet dowód )
-
A skąd my mamy wiedzieć, że Ty auto z wystawy brałeś? Wyprzedaż rocznika to jedno, a auto z wystawy czy demo to zupełnie inna bajka?
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
A skąd my mamy wiedzieć, że Ty auto z wystawy brałeś? Wyprzedaż rocznika to jedno, a auto z wystawy czy demo to zupełnie inna bajka?
Auto demo to co innego , auto demo to auto jeżdżone i przebiegiem ( moje stało na magazynie a w styczniu dali na salon - nie che mi się tłumaczyć skąd i co wiem - tak było po prostu)
-
To H mozna zresetowac zerujac licznik.
-
Cytat:
Napisał
IgorRz
moje stało na magazynie a w styczniu dali na salon
Tylko ogrzewanym? Czy klimatyzowanym? A na salonie zamkniętę cały czas. Gdy do niego podchodziłeś to krzyczeli "K... PANIE nie dotykaj!"
Jak się czujesz lepiej to niech Ci będzie:P Stało na magazynie. Wycyckany i w ogóle. Życzymy bezawaryjności.
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
Tylko ogrzewanym? Czy klimatyzowanym? A na salonie zamkniętę cały czas. Gdy do niego podchodziłeś to krzyczeli "K... PANIE nie dotykaj!"
Jak się czujesz lepiej to niech Ci będzie:P Stało na magazynie. Wycyckany i w ogóle. Życzymy bezawaryjności.
Słuchaj... wiesz co ja myśle ... że Ty po prostu nie kupiłeś takim sposobem i Cię minimalnie w żołądku targa że nie poszedłeś ta drogą ...
Tak czuję się lepiej w moim przeświadczeniu, ale z tym H to już wiem że nie skasowali tego, więc musi te 200 przeskoczyć a samo zniknie.
Ogólnie to dzięki wszystkim za odpowiedzi w tym wątku były bardzo pomocne dla mnie !