To jest widok strony w wersji do druku
-
Już kupione stalówki 16' firmy Alcar za 930 zl + Frigo HP 2 91H za 1050 zł. Wielozezonowe okej jak ktoś jeździ zimą głównie w koło komina , bo jednak w typowo zimowych warunkach dobra zimówka ma przewagę.
Wysłane z mojego STK-L21 przy użyciu Tapatalka
-
Ja kupiłem Tipola z zimówkami Frigo hp2. Ale w poprzednim aucie kupiłem Vredestein Quatrac. Rewelacja. Polecam. Drogie ale świetne.
-
Czesc, Ja mam Nokian WRD3, 2 sezon za mna, na 5 z minusem:)
-
Witam a orientuje się ktoś jak jest z doborem indeksu prędkości i nośności w tipo kombi 1.4 tjet. felga alu seryjna 17 obecnie opony są continentale 225/45 r17 94V,
w polecanych na oponeo są 91W albo 94W albo 94V nie wiem jaka jest różnica i jakie to ma znaczenie. Sprawdzałem obie litery prędkość max 240, jak by ktoś miał tyle tajpo popylać:D, i wiem że z mniejszym niż dopuszczalne nie można zakładać, ale z większym już tak i tak sobie sprawdzałem te ceny i w tym rozmiarze parę złotych droższe znalazłem premium goodyear 94Y to już do jakichś sportowych aut do 300 km/h ale czy warto w ogóle albo czy to nie będzie za sztywna opona i utrata komfortu. Ja tam nie jestem jakimś rajdowcem, szczególnie jeżdżąc takim autem.
-
Rozkminka bez znaczenia, co byś z przytoczonych przykładów nie założył to i tak się sprawdzi :-)
-