To jest widok strony w wersji do druku
-
To fakt, zachowuje się jak Polonez, wiecznie się miską olejową uderzało przy nierównościach.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
-
Ja tam nie uderzam :smile:
-
Mnie się kilka razy zdarzyło, dobrze że w Caro były tam przewidziane wzmocnienia bo wiem o paru przypadkach jak ktoś te miskę rozwalił 😁
-
Moim zdaniem tipo ma za twarde zawieszenie i w dodatku bardzo głośno pracujące
-
176 km/h i myśle że o więcej będzie trudno
-
Cytat:
Napisał
marnyd4d
To z głośnością to się zgadza. No ale w Bravo było tak samo. Ja wcześniej miałem Punto i dla mnie to zawieszenie jest znacznie przyjemniejsze. Ale do szybkiej jazdy się nie nadaje - w sensie krętymi drogami.
-
Cytat:
Napisał
marnyd4d
Moim zdaniem jest ciche, miękkie i wysokie - w porównaniu do Opli Astra, Vectra Skody Octavia, Superb.
-
Cytat:
Napisał
MalcolmX
Moim zdaniem jest ciche, miękkie i wysokie - w porównaniu do Opli Astra, Vectra Skody Octavia, Superb.
Zgadzam się w 100% - nie jest twarde i głośne na pewno --- nowa Octavia to przy TiPO wóz drabiniasty .
-
Moje pracuje głośno i strasznie mnie to wnerwia
-
W odpowiedzi na temat: 1.4 95 POP HB 3os dorosłe + dziecko 171km/h i więcej nie da rady.
Autko prowadziło się pewnie, prędkość mało odczuwalna. Spalanie lepiej nie gadać.
-
Ale jak to, siedziała obok Ciebie żona? Spała? U mnie jak jadę 100 na 70 to włącza się alarm, a z każdym kilometrem więcej rośnie amplituda i częstotliwość...
-
Cytat:
Napisał
ffun
Ale jak to, siedziała obok Ciebie żona? Spała? U mnie jak jadę 100 na 70 to włącza się alarm, a z każdym kilometrem więcej rośnie amplituda i częstotliwość...
Ja taki alarm będę miał w maju ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Cytat:
Napisał
rafal.benitez
Ja taki alarm będę miał w maju ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mój alarm jeździ czasem szybciej ode mnie [-X
-
Cytat:
Napisał
ffun
Jak siedzi z tyłu to załącza się w okolicy 140-150km/h Wczoraj powiedziałem, że testuje i ma się wyłączyć chwilowo.
-
ja jakiś czas temu 206km/h - na gazie. Do 200 przyspieszał całkiem sprawnie:)