To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Android Auto -
Sprawa sie wyjaśnia. Wg infolini fiata nie mam Android Auto. Zgłoszą za mnie reklamacje do fiata i zobaczymy co dalej. Ciekawe.
Wie ktoś może czy android auto jest łatwo doinstalowalne w serwisie? Biorąc pod uwagę razem z Apple CarPlay kosztuje 500 pln brutto nie wyglada to na jakis hardware dokładany gdzies w aucie.
Jeszcze jedno - jest na forum ktoś z Android Auto jeszcze nie uruchomionym? Sa wtedy jakieś ikonki od tego w Uconnect?
(Zakładam ze po pierwszym zsynchronizowaniu sa na pewno bo na zdjęciach wyżej były :))
-
Z tego co się dopytywałem o możliwość dodawania w ASO czegoś takiego jak nawigacja, czy UConnect Live, to są to rzeczy niedogrywalne, których nie są w stanie doinstalować. Jeśli to prawda, to z Android Auto będzie pewnie podobnie.
Dzisiaj dzwoniłem dopytać, czy brak UConnect Live nie wyklucza obsługi Android Auto, ale niestety nie wiedzą i obiecali wysłać zapytanie do "fabryki". Spróbują też dorzucić to do mojego zamówienia, ale jakoś w to nie dowierzam.
-
Jak tam drodzy Forumowicze z Android Auto. Ktoś już odebrał Tipka z tą opcją. Nagrałem filmik dla was jak to wygląda u mnie.
https://youtu.be/ynjmf31L2Lo
-
Żeby to wszystko działało telefon jest połączony poprzez kabel USB, czy Bluetooth?
-
-
No jo ale Ty w Niemcowni siedzisz a u nas kombinowane będzie z andkiem ja czekam cierpliwie na auto o nic nie pytam o nic nie dzwonię (oprócz uconnect live podobno mam to zamówione z automatu........... Zobaczymy) jak będę miał swojego SW z Andkiem to się pochwalę jak to u mnie wygląda
Wysłane z mojego IdeaTab S6000-H przy użyciu Tapatalka
-
Czyli coś się już dowiadywałeś odnośnie "niezamówionego" UConnect Live?
Ja dzwoniłem parę razy do dilera, podobno wysłał zapytanie do Fiata i nic nie odpisują, ale podejrzewam, że od połowy tygodnia mój sprzedawca żył nadchodzącym urlopem:smile:
Mówiąc szczerze UC Live do szczęścia nie jest mi potrzebne, próbuję się tylko dowiedzieć, czy jego brak nie spowoduje barak możliwości korzystania z Android Auto, bo to jest dla mnie najważniejsze.
Do Fiata też wysłałem pytanie i póki co czekam.
-
Jakieś nowinki w tym temacie? Zrezygnowałem z nawigacji bo bylem przekonany ze android auto to kwestia czasu:)
-
Cytat:
Napisał
Mankin
Jakieś nowinki w tym temacie? Zrezygnowałem z nawigacji bo bylem przekonany ze android auto to kwestia czasu:)
Jak zamówiłeś samochód z Android auto to masz, a jak nie to nie.
Wątpię czy ktoś z fiata podzieli się wiadomością jak to dograć do radia bez tego, ponieważ jest to opcja płatna
Wysłane z mojego E6883 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
gilbert3
Jak zamówiłeś samochód z Android auto to masz, a jak nie to nie.
Wątpię czy ktoś z fiata podzieli się wiadomością jak to dograć do radia bez tego, ponieważ jest to opcja płatna
Wysłane z mojego E6883 przy użyciu Tapatalka
Problem w tym ze jak zamawialem auto to nie bylo takiej opcji aby domowic android auto, byla w katalogu ale niestety nie dalo sie zamowic. Nie mam problemu z doplata byle by tylko dalo sie to w koncu kiedys zrobic przez serwis Fiata, nie dzisiaj, nie jutro ale np w tym roku :P
-
Nie da się dograć Android Auto tak oficjalnie się dowiedziałem przy zamawianiu Tipka - więc zamówiłem tą opcje dodatkową
-
Cytat:
Napisał
otasz
Mówiąc szczerze UC Live do szczęścia nie jest mi potrzebne, próbuję się tylko dowiedzieć, czy jego brak nie spowoduje barak możliwości korzystania z Android Auto, bo to jest dla mnie najważniejsze.
Ja nie brałem uc live (nawet nie zauważyłem że w cenniku 0,- ) i android auto działa poprawnie. Z telefonu i z tableta. Aplikację pobrałem z " dobre programy" bez żadnych kombinacji. Odpaliła się na wszystkich urządzeniach. Nie próbowałem tylko car playa z iPhona.
-
Cytat:
Napisał
giannini
Ja nie brałem uc live (nawet nie zauważyłem że w cenniku 0,- ) i android auto działa poprawnie. Z telefonu i z tableta. Aplikację pobrałem z " dobre programy" bez żadnych kombinacji. Odpaliła się na wszystkich urządzeniach. Nie próbowałem tylko car playa z iPhona.
Dobra wiadomość, ale i tak udało mi się to jeszcze domówić.
Szkoda tylko, że sprzedawcy nie posiadają takich informacji.
-
Cytat:
Napisał
piotrek303
Sprawa sie wyjaśnia. Wg infolini fiata nie mam Android Auto. Zgłoszą za mnie reklamacje do fiata i zobaczymy co dalej. Ciekawe.
Wie ktoś może czy android auto jest łatwo doinstalowalne w serwisie? Biorąc pod uwagę razem z Apple CarPlay kosztuje 500 pln brutto nie wyglada to na jakis hardware dokładany gdzies w aucie.
Jeszcze jedno - jest na forum ktoś z Android Auto jeszcze nie uruchomionym? Sa wtedy jakieś ikonki od tego w Uconnect?
(Zakładam ze po pierwszym zsynchronizowaniu sa na pewno bo na zdjęciach wyżej były :))
I jak kolego, czy sprawa braku Android Auto się u Ciebie już wyjaśniła?
-
Kto ma android auto w tipo napiszcie jakie programy działają?