To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Tipo SW -
Cytat:
Napisał
dromario
zamawiałem początek grudnia. w umowie mam termin odbioru II kwartał, ale muszę powiedzieć że auta na żywo do tej pory nie widziałem tylko zdjęcia, a fotki na pewno wstawię
No ja tak samo zamawiałem, widziałem tylko zdjęcia w googlach i filmiki na youtubie :) ale tydzień temu już widziałem auto na żywo w salonie i prezentuje się bardzo dobrze, więc podjętej decyzji nie żałuję.
-
Witam, właśnie dziś w południe zamówiłem SWojego tipka. Wersja easy t-jet z pakietami. Perłowy sabbia. Przepiękny. Na zimną Zośkę powinien już być u mnie. I żonka nawet odzywa się jeszcze. Jeździliśmy wszystkimi wersjami (sedan, hb, sw) i silnikami (95, 120 PB i 120 ON). Moje wrażenia najlepsze w kombi, bo i silniczek taki jak chciałem. 120 KM T-Jet. Żonie bardziej pasował hb, ale ktoś w tym domu nosi kalesony, to i jest kombi. Wg mnie jedynym minusem jest tylna szyba. Mogłaby być większa. Ale znając życie i do tego się przyzwyczaję. Kilka lat jeździłem doblo cargo i było fajnie.
-
No to czekamy na fotki autka:smile:
-
2 załącznik(i)
tak będzie wyglądał (to z konfiguratora)
Załącznik 26932
-
Nie zgodzę się z tymi obrazkami ...będzie wyglądał lepiej ;-)
-
Cytat:
Napisał
jagódka
normalnie klon mojego ten sam kolor ta sama wersja easy t-jet z pakietami COMFORT i TECH no i u mnie jeszcze do tego instalacja gazowa
-
Cytat:
Napisał
dromario
normalnie klon mojego ten sam kolor ta sama wersja easy t-jet z pakietami COMFORT i TECH no i u mnie jeszcze do tego instalacja gazowa
widzę, że nie tylko mnie spodobał się ten kolor. :smile:
-
Cytat:
Napisał
dromario
ja wziąłem tylko komfort + opcje (tempomat, szyby ciemne). I patrząc na to dochodzę do wniosku, że za te pieniądze to w standardzie to powinno już być. Tu Fiat okazał się sknerusem. Ale jak się kocha, to się nie wybrzydza. Wiem, wiem. Narzekania nie w tym wątku.
-
Cytat:
Napisał
jagódka
ja wziąłem tylko komfort + opcje (tempomat, szyby ciemne). I patrząc na to dochodzę do wniosku, że za te pieniądze to w standardzie to powinno już być. Tu Fiat okazał się sknerusem. Ale jak się kocha, to się nie wybrzydza. Wiem, wiem. Narzekania nie w tym wątku.
No to ja się z kolorem wyłamałem bo wziąłem niebieski. Wyposażenie lounge z pakietem Style i czujnikami parkowania. A na kiedy będziesz miał samochód do odbioru?
-
Cytat:
Napisał
Pacias
No to ja się z kolorem wyłamałem bo wziąłem niebieski. Wyposażenie lounge z pakietem Style i czujnikami parkowania. A na kiedy będziesz miał samochód do odbioru?
tak jak pisałem wcześniej przełom marca i maja, czyli koniec kwietnia. Ale pan w salonie powiedział, że realnie do 10 tygodni, tak więc myślę, że na imieniny do teściowej pojedziemy już razem.
-
Cytat:
Napisał
jagódka
Witam, właśnie dziś w południe zamówiłem SWojego tipka. Wersja easy t-jet z pakietami. Perłowy sabbia. Przepiękny. Na zimną Zośkę powinien już być u mnie. I żonka nawet odzywa się jeszcze. Jeździliśmy wszystkimi wersjami (sedan, hb, sw) i silnikami (95, 120 PB i 120 ON). Moje wrażenia najlepsze w kombi, bo i silniczek taki jak chciałem. 120 KM T-Jet. Żonie bardziej pasował hb, ale ktoś w tym domu nosi kalesony, to i jest kombi. Wg mnie jedynym minusem jest tylna szyba. Mogłaby być większa. Ale znając życie i do tego się przyzwyczaję. Kilka lat jeździłem doblo cargo i było fajnie.
Jaka cene udAło sie utargowac
-
Cytat:
Napisał
jagódka
Hej, termin realizacji zamówienia dość optymistyczny, dzisiaj sprzedawca poinformował mnie, że system przyjął zamówienie na połowę lipca (zamówienie złożone pod koniec 4 marca), niby termin powinien się skrócić, ale obawiam się, że jednak przyjdzie mi trochę poczekać.
-
Fiat to jest jednak dziwna firma:
rano godz.9, wieka radość telefon z salonu, auto na placu można przyjeżdżać oglądać odbierać - umówiłem się na jutro. O 15 telefon no i koniec radości owszem auto jest na placu można obejrzeć ale niestety nie odebrać bo nie ma papierów, a dokładnie homologacji na butlę gazową i nie wiadomo kiedy będzie może to potrwać nawet do 2 tygodni.
-
dromario, mnie wydali samochód ale przy rejestracji kazali nic nie mówić o LPG! Za jakiś czas przyszła homologacja odebrałem i jak pojechałem po odbiór twardego dowodu to zgłosiłem dopiero montaż LPG i przedstawiłem wszystkie dokumenty. Wpisali mi w dowód i kartę pojazdu odręcznie instalacje i wszystko cacy :) 3 tygodnie jeździłem autem zanim dostałem homologację na butlę i instalacje.
-
Cytat:
Napisał
ZAFFERANO
dromario, mnie wydali samochód ale przy rejestracji kazali nic nie mówić o LPG! Za jakiś czas przyszła homologacja odebrałem i jak pojechałem po odbiór twardego dowodu to zgłosiłem dopiero montaż LPG i przedstawiłem wszystkie dokumenty. Wpisali mi w dowód i kartę pojazdu odręcznie instalacje i wszystko cacy :) 3 tygodnie jeździłem autem zanim dostałem homologację na butlę i instalacje.
tak, tylko ja mam instalację fabryczną nie wiem czy tak przejdzie.