Fakt, jeżdżę spokojnie, praktycznie wszystkie km w trasie, większość z prędkością 100 km/h i na 160 km trasy do i z pracy 45km z tego przypada na autostradę to mogę się bardziej rozkulać
To jest widok strony w wersji do druku
Fakt, jeżdżę spokojnie, praktycznie wszystkie km w trasie, większość z prędkością 100 km/h i na 160 km trasy do i z pracy 45km z tego przypada na autostradę to mogę się bardziej rozkulać
Dzięki, sądziłem że w LPG tego w ogóle nie ma. (Mam radio bez navi)
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Moj eko jest albo pomarańczowy albo żółty, tylko w trasie robi się blado zielony, za to w korku, takim fest, jest ciemnozielony... wychodzi ze jest najbardziej eko jak stoi z włączonym silnikiem i nie jezdzi :-)
W cyklu miejskim moim SW 1.4 z niefabryczna instalacja BRC zrobiłem ostatnio 430km na 37L baku LPG spokojnej jazdy. Wyszło 8,6L / 100km
Wartości nieosiągalne z instalacja fabryczna. Ostatnio staram się spokojniej jezdzic i nie jestem w stanie zejsc ponizej 10.5L/100km
A ja idę na rekord, szczegóły jak zatankuje...
Mi ostatnie tankowanie wyszło 8,6 ;-)
auto mam 12 dni, nalatane 1800 km :D
Dość spokojna jazda przejechane 391km weszło 35.l i spalanko 9.1l/100 tylko jazda i prawie bez klimy
No to rekord jest moj, fabryczne lpg i jazda po mieście w moim stylu na krótkich odcinkach, może trochę pracy na postoju i mam to.... 18/100... kurde jak zagazowane amerykańskie V8 :-D
Ale ja marnuje paliwo... Dobrze ze przynajmniej z rozliczenia zużycia wody w domu przyszła nadpłata :-) bo za dużo frajdy z jazdy jeszcze mam aby oszczędzać na gazie...
1,4 T SW
Fabryczna instalacja
Spalanie w mieście 12/100 - trochę szaleństwa trochę spokojnej jazdy.
Na trasie 8,8/100
Przelatane 10300 KM
Trasa z jakimi prędkościami?