To jest widok strony w wersji do druku
-
Polecam książkę Philipa Carlo "Iceman Spowiedz Mordercy" o zabójcy Richardzie Kuklińskim. Pracował min. dla nowojorskiej rodziny Gambino i zabił ok 300 osób. Bardzo wciągająca lektura. Jest też druga książka o nim ale autora Anthony Bruno również bardzo dobra ale napisana z perspektywy agenta FBI który go rozpracowywał.
-
Mam w planach przeczytać wszystko A. Christie. Jakoś mnie natchnęło po obejrzeniu w kinie Morderstwa w Orient Expresie
-
Jo Nesbo - pierwszy snieg. Generalnie polecam wszystko tego autora :smile:
-
Ja polecam trochę fantastyki czyli seria "Kłamca" Jakuba Ćwieka następnie s-f książki Michała Cholewy zaczynając od "Gambita" a kończąc na Vladimir Wolff "Metalowa burza" i dalsze części.
-
Cytat:
Napisał
fiord
U mnie jest to przede wszystkim publicystyka.
"jak skutecznie reklamować na forum reklamy z kilku kont lub w porozumieniu" ciekawa lektura [emoji23][emoji23][emoji23][emoji123]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Właśnie czytam najnowszą książkę Kinga "Instytut" ;)
-
"biedny ojciec bogaty ojciec" polecam. Daje dużo do przemyślenia
-
Ja lubię wszelkiego rodzaju książki motywacyjne i psychologiczne :D
-
Ja lubię książki science fiction i fantazy jak Wiedźmin .
pozdro
-
William Bynum "Krótka historia nauki"
-
Lubię fantastykę, nie tylko polską,chociaż ostatnio trylogię house of cards pochłonąłem w całości, gorąco polecam każdemu kto nie czytam
-
Ja ostatnio czytam Jo Nesbo. Polecam
-
Ja skończyłam wczoraj "Ezgorcystę" :D
-
Ciekawe ilu z was przeczytało instrukcje obsługi samochodu. :-) zawsze tylko po łepkach interwał wymian
-
Cytat:
Napisał
gryzorek
Ciekawe ilu z was przeczytało instrukcje obsługi samochodu. :-) zawsze tylko po łepkach interwał wymian
Ja
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka