To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Mata do bagażnika -
-
-
-
Spoko mają taki jakbym chciał ale czemu mają taniej od producenta ? ;)
Dzięki tam zamówie tą gumową :)
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
Spoko mają taki jakbym chciał ale czemu mają taniej od producenta ? ;)
Nie wiem dla mnie to też zagadka... Dywaniki też tam kupiłem i też taniej niż u producenta. Pewnie producent w hurcie sprzedaje dużo taniej niż w detalu, stąd niższa cena u pośrednika.
-
Zaiste powiadam wam. kupujcie maty. Sam maty kiedyś nie miałem i wiadro białej farby do ścian mi się rozlało... Było mi bardzo smutno...
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
sotapl
Też mam taką i polecam. To że w koło jest ślisko a w środku nie to fajna sprawa bo jak coś chcesz wypchnąć na tył bagażnika to po tej niegumowatej części da się to zrobić. Też łatwo jest ją wyjąć razem z kurzem i wytrzepać.
-
Producent w detalu nie lubi sprzedawać, zawsze sie daje zawyżone lub katalogowe ceny by sie nie użerać z tabunem ludzi
-
Ja we wtorek o 20 kupiłem mate z allegro z tego linku: Mata Bagaznika Gumowa Fiat Tipo Sedan od 2015 (6639421150) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
A już w czwartek mata w samochodzie. Oczywiście Rezaw-plast - nie śmierdzi, pasuje idealnie, jest miękka gumowa a co najważniejsze już nic nie lata po bagażniku.
-
Kupiłem taką samą i jest ok.
-
Przecież pisałem że jest świetna
-
Podepnę swoje zapytanie tutaj bo chodzi mi matę w bagażniku ale o oryginalną wykładzinę w HB. Dziś zauważyłem że zaczyna mi się rozwarstwiać tzn. pojawiła się górka przez 1/2 wykładziny tak na 3/4cm grubości. Jak to naciskam to słychać klej który nie za bardzo już chce łapać. Sprawdźcie u siebie jak to wygląda. Uprzedzam że nic mi się nie wylało w bagażniku.
-
Cytat:
Napisał
SeA33
Podepnę swoje zapytanie tutaj bo chodzi mi matę w bagażniku ale o oryginalną wykładzinę w HB. Dziś zauważyłem że zaczyna mi się rozwarstwiać tzn. pojawiła się górka przez 1/2 wykładziny tak na 3/4cm grubości. Jak to naciskam to słychać klej który nie za bardzo już chce łapać. Sprawdźcie u siebie jak to wygląda. Uprzedzam że nic mi się nie wylało w bagażniku.
Jadę reklamować oryginalną matę bo coraz gorzej. Zrobiło się cieplej i mam w bagażniku same fale...:-/
-
Skusiliscie sie na oryginal a trzeba bylo brac rezaw plast. Chyba ze za friko mieliscie 😁
-
Ja mam dywaniki i matę od rezaw plast i nawet w serwisie byli pod wrażeniem dopasowania, lepsze o niebo od tych co dają w gratisie...
-
ja mam dywaniki gumowe z ASO i tak jak przednie sa idealnie dopasowane to juz tylne nie. Ponieważ na w swoim na prowadnicach foteli przednich mam jakies plastiki, które mają chronić obuwie pasażerów z tyłu. A gumowe dywaniki są wycięte pod profil prowadnic bez plastików. I najgorsze że nawet rezaw-plast nie ma ich dopasowanych. Welurowe też nie pasują