Może i trochę racji masz :) Natomiast felgi czarne jak najbardziej tak tylko że nie mniejsze niż 17 cali. Czarna felga bardzo pomniejsza koło. Nie wyobrażam sobie założyć do białego Tipo 15 cali czarnej alu. Zobacz sobie tu :
ALCAR
To jest widok strony w wersji do druku
Może i trochę racji masz :) Natomiast felgi czarne jak najbardziej tak tylko że nie mniejsze niż 17 cali. Czarna felga bardzo pomniejsza koło. Nie wyobrażam sobie założyć do białego Tipo 15 cali czarnej alu. Zobacz sobie tu :
ALCAR
Dokładnie.15 cali czarne to nieporozumienie. I bardzo trzeba dbać aby to wyglądało.I naczerniać opony co drugi dzień.
Piszecie jakieś bzdury że pomniejsza koło i trzeba nacierać :D
Poniżej wkleiłem zdjęcie. Mam nadzieję że będzie widoczne
http://www.fotosik.pl/zdjecie/e2db0414ff30ee1c
Wyślij mi na maila to ja wrzucę :D Ja pisałem o 15, może 16 faktycznie lepiej wygląda ale 17 przy czarnej feldze wg.mnie to minimum :)
Nie umie znaleźć twojego emaila (ale ja ciemny na tym forum). Tu daje adres do zdjecia
Zdjęcie - 04.01.2017 | Fotosik.pl
No powiem Ci że nieźle nawet! Zaskoczyłeś mnie :D Jakie to felgi i ile kosztowały? Czy ja dobrze widzę czy masz Tipka troszkę zglebowanego ?
Felgi ATT kupowane w salonie za 2140zł i opony uniroyal za 1168zł. Tipo nie jest zglebowane hehe. Ma jeszcze przyciemnione tylne szyby i hak holowniczy
16 calowe opony zimowe a letnie leżą w garażu na 17calowe
Ale te felgi nie są czarne a grafitowe a to znaczna różnica.Mimo wszystko są jaśniejsze niż czarne.
W przyszłym tygodniu mam urlop, więc jedziemy we wtorek z Tipkiem przyciemnić szybki, bo już nie mogę patrzeć na ten tył bez ciemnych szyb :smile:
Ja jadę jutro przyciemniać:)
Gdzie robisz?