Mam dokładnie takie same. Fajne są bo niebrzydkie. Wada jest taka, że to "ryflowanie" jest płytkie i dywanik szybko się brudzi ale równocześnie bardzo łatwo go umyć.
To jest widok strony w wersji do druku
dzwoniłem dzisiaj do ASO, cena 120 za oryginalne dywaniki gumowe
dokładnie takie dywaniki(producent geyer) u mnie w ASO 141,35, dzisiaj je odebrałem
Ja sobie zamówiłem u dilera oryginalne welurowe :) 98 zł !!!
dostałem oryginalne welurowe dywaniki (z napisem TIPO) ale do hatchbacka ale nie chcę mi się odkręcać faktur itd. więc mogę odsprzedać za 70zł jeśli ktoś byłby zainteresowany
masz priv :)
Mi dali gumowe w których stopery nie pasują do tych w podłodze (są w zupełnie innych miejscach)...
od geyera czy jakieś uniwersalne? jeśli od geyera to jest szansa że dostałeś od hatchbacka
A dostępny jest gumowy do bagażnika sedana ?
Ja mam mate do bagażnika rezaw-plast. Kupiłem na stronie producenta. Taniej i pachnie cytrusami
takie są oryginalne: Dywaniki GUMOWE FIAT TIPO 2016-. wycieraczki Geyer (6711224606) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., pasują do stoperów i nie ma z nimi problemów, takie w ASO dostałem
Takie właśnie mam, ale tylne wydają sie za duże, są podwinięte na prowadnicach foteli.
mam najuboższą wersję tipo i wydaje mi się że pasują dobrze, jutro z ciekawości zajrzę jak to wygląda dokładniej