To jest widok strony w wersji do druku
-
Ja ostatnio odkręcałem antenę, wystarczyło zdjąć te boczki na samym tyle auta - osłonki słupków w bagażniku, odgiąć delikatnie podsufitkę, klucz płaski bodajże 22 i viola. Czas operacyjny 5 minut. Podsufitka się nie załamała - robiłem to delikatnie - zero śladów.
-
Tak są nity w wersji z siatką grodziową. Rozwiercisz je łatwo wkrętarką. Przy składaniu zanituj nitem fi3.2mm minimum 10mm długości Reszta tak jak piszą poprzednicy. Warto zdjąć osłony słupka C. I uwaga na uchwyt na środku z haczykami od podwójnej podłogi, po odkręceniu śruby należy wkrętakiem podważyć całość. Klucz do odkręcenia podstawy 22.
-
Dzięki bardzo za podpowiedzi. Kolego Maxi, a Ty masz nity po bokach? Ręka na środku wchodzi ale za cholere nie wiedziałem jaki tam klucz idzie spróbuje z tą 22
-
Hmmm żadnych nitów nie widziałem ani tym bardziej nie ruszałem :) Dodam że mam tą antenę o trójkątnej podstawce, bez GPS.
-
Cytat:
Napisał
Maxi
Hmmm żadnych nitów nie widziałem ani tym bardziej nie ruszałem :) Dodam że mam tą antenę o trójkątnej podstawce, bez GPS.
A masz samochód w wersji z siatką grodziową?
-
-
No właśnie...
@manic wcześniej już wyjaśnił: "Tak są nity w wersji z siatką grodziową. Rozwiercisz je łatwo wkrętarką..."
...czytanie ze zrozumieniem - trudna sztuka...
-
Nie mam żadnej siatki grodziowej, a mam nity ekspercie...
Zainteresowanym tematem dzięki za pomoc już teraz wszystko wiem
-
Aż poszedłem z ciekawości zobaczyć do auta bo mi od rana przerywa cos. Paczam w tryb serwisowy - Antena FM - ERROR!!! No ok, wziąłem i wykręciłem ten bat (mam takli płaski w cromie fl), pogiąlem go trochę, wkręciłem z powrotem , paczam a w menu widneje juz OK!! Niezłe jaja, mieliście rację z tym batem. Jak będe wracac do domu przekonam sie czy przerywa dalej czy nie.