Zdaje sobie z tego sprawę ze to pewnie jakas 18 na zdjęciu. Szukam drugich felg i ciężko z czymś ciekawym używanym a wydać ponad tysia za fele to trochę szkoda
To jest widok strony w wersji do druku
Zdaje sobie z tego sprawę ze to pewnie jakas 18 na zdjęciu. Szukam drugich felg i ciężko z czymś ciekawym używanym a wydać ponad tysia za fele to trochę szkoda
Ja raczej będę stalówek na zimę szukał..
Alu lepsze są moim zdaniem. Nie rdzewieja i można w dobrej cenie wyrwać. A jak twój czujnik cofania? Bo widziałem że cała oryginalna listwa jest za 50zł i teraz pytanie czy da radę ja ładnie dołożyć
Tam nie ma żadnej listwy - tylko czujniki z osobna + wiązka + kalkulator czujników. Ja nie robiłem nic w temacie paktronika bo nie było na to czasu - dziecko i te sprawy ;)
Listwa w sensie wiązka. Kusi mnie to niesamowicie. Na razie myślę nad kablem i tempomatem
Kabel mam pożyczony ;-) A parktronik oryginał raz że drogi a dwa zobacz jak się to w zderzak montuje.. aTo nie są wtedy takie małe okrągłe otwory i czujniki tylko duże chyba jajka.. IHMO nie warto oryginałów montować no chyba że ze zderzakiem..
To chyba trzeba zrobić normalnie chińskie i już.
Zamontuje to dam znać jak to działa..
chińskie są ok. tanie i proste w montażu. zamontowałem już pewnie z 6 zestawów i na razie zero problemów. z pierwszym kiedyś miałem trochę zachodu jak zrobiłem z przewodów za zderzakiem ładną wiązkę. chciałem żeby to było zrobione jak należy. i wtedy się zaczęło odczyty szalały, po rozcięciu wiązki i puszczeniu kabli oddzielnie wszystko wróciło do normy.
Jak coś seth to ja już czujniki założyłem:
http://fiatklubpolska.pl/moje-auto-4...3/4#post211757
Podaj link do nich jak możesz
Ja kupiłem te, ale prawdę mówiąc wszystkie na allegro to pewnie to samo ;) Nie zależało mi na wyświetlaczu.
CZUJNIK 4 CZUJNIKI PARKOWANIA cofania BUZZER buzer (4929674253) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Jak się autko sprawuje? :)
Super się tym jeździ. Co prawda Lusia była lekko wygodniejsza i miała bardziej ciche zawieszenie. Nie zmienia to faktu ze już raczej na żadnego fiata się nie przesiade chyba że 500X :D
W tygodniu padł mi aku po 11 latach powiedział dość. Teraz pytanie jaka moc wybrać bo oczywiście w instrukcji obsługi nic nie znalazlem