Witam,
przede wszystkim wchodzą części i akceosria :D
Selenia Abarth 10w50 158zł za 2 litry. Najtańsze na allegro po 169 :D
To jest widok strony w wersji do druku
Witam.
Części do Ducato też się łapią na zniżkę? Pozdrawiam.
Hej. Potrzebuję cały zestaw częsci, które podlegają wymianie podczas 1rwszego przeglądu (15tys km) w ASO do Fiata 500L tjet. tzn olej filtry itd
Można prosić o ofertę? Pozdrawiam
Witam, jestem mieszkańcem Pruszkowa (mazowsze). Interesują mnie ceny klocków hamulcowych średniej klasy do fiata punto 2 (2003 r. FL) VIN: ZFA18800002458387 oraz cena ewentualnej wysyłki. Czekam na info na mój e-mail. Pozdrawiam
Wita
i przepraszam za późną odpowiedź ale tak jak post wyżej pisał Pan administrator na maila odpowiadam tego samego dnia :P
W każdym bądź razie chyba już Pan do mnie pisał właśnie przez maila i wyceniłem Panu klocki TRW i ATE za 55-60zł.
Jeśli byłby Pan zainteresowany proszę o kontakt.
Pozdrawiam.
Dalej aktualne ?
Zazwyczaj pisze się na różnych forach jak coś jest nie halo i frustracja wzbiera w człowieku, ale nie tym razem.
Przełamując stereotyp napiszę, że ostatnio zamówiłem dwie części do mojej eLki (światło cofania i czujnik sprzęgła). Części wyszły taniej niż na alledrogo, a są na 100% nowe i oryginalne. Do tego dobry kontakt i szybka wysyłka - w skrócie polecam :-)
Witam. Prosiłbym o podanie ceny za nakładkę na próg wewnętrzny lewy tył nr katalogowy 735398478, przydałby się również emblemat tył (czerwony) bo mocno wyblaknięty, nie wiem jak to nazwać "fachowo" ale potrzebuję również plastik który jest w miejscu na lewarek prawy przód. Z góry dziękuję za odpowiedź. Fiat Croma II FL :)
Tak jak wcześniej było pisane, szybszy i lepszy kontakt jest przez email, aniżeli przez PW.
Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka
Dziękuję Panu Adminowi za info co o pisaniu na maila- i fakt na maila staram się odpowiadać jeszcze tego samego dnia :P
735398478 w końcu dostępne (nie były dostępne od ponad roku!!) 146zł
Znaczek tylny 735565897 99zł.
Witam,
Proszę o wycenę do stilo:
defroster do klimatyzacji
łącznik ( te małe białe coś )
mieszalnik strony lewej
oraz taki mały czarny uchwyt do tylnej półki stilo 3d strona prawa