LUDZIE!!!
Pisalem, że nie chce zadnych bwm ani passaratti w te -de -iku !
Proszę odpisywać na dany temat topicu !
Czytajcie 1 post !
To jest widok strony w wersji do druku
pytałeś o Corsę, a to jest forum Fiata. nie spodziewaj się cudów :)
przeczytałem wstęp tego wątku i zdziwiło mnie że Fela w korku wciąga 11 jak moje stilo 1.8 w Krakowie spaliło góra 10LPG.
Jeśli chcesz auto mało palącego kup śmiało stilo 1.2 lub mojego 1.8 :D
Auta w sumie wygodne choć dokuczające są tylko te kostki pod fotelami od airbagów ale to detal. Części drogie nie są a blacha w ocynku. Popatrz Peugeota 206 też w sumie niezłe auto i mało palące
206 to małe auto dlatego pali też mało.. ;) Nasze 1.6 110km w mieście brało 8L..
To duzo? Czytalem ze fele w korkach po 13 biorą.
Ja w trasie do 6 LPG schodzilem. w mega korkach 11 lpg.
Na daną chwile biorę pod lupę :
Fiat Grande punto 1.2 lub 1.4
Opel Corsa D 1.2 lub 1.4
Mniej ale biorę:
Peugeot 206
Renault Clio III 1.2 16v
Stilo mnie nie przekonuje - użytkownicy stilo dzielą się na tych co je kochają i ich nienawidzą :)
Stilo w benzynie 1.2 i 1.4 nie sprawiają problemów. chyba, że kupisz trupa. GP i Corsa D to ciekawe typy. porównaj ceny części, spalanie, wady i zalety obu modeli i wybieraj.
tu masz ofertę na fajne Stilo z silnikiem 1.4 w okolicach Krakowa
http://otomoto.pl/fiat-stilo-1-4-16v...C35809587.html
Tyle że np. Corsa prędzej czy później będzie miała problemy z korozją, poza tym części jakoś super tanie nie są..
mój ojciec dla siebie to auto kupił i jest bardzo zadowolony. przesiadł się z punto 1.2 rok 2004. punto sprzedał za 6 tyś.
Hyundai Getz 12900 PLN. Ciechanów - otoMoto.pl
Panowie temat powrócił auta jeszcze nie kupiłem :) czy ktos z was pracuje w salonie i sprawdziłby mi auto po vinie ?
Pisz do kolegi lotos
Czy ktos jest w stanie sprawdzic mi Kropka ?
Grande Punto zfa19900000054548
Właściciel obecny przebieg podane na 146 000 tys. i stan bezwypadkowy.
Z góry dziękuje za informacje.
Kolega lotos ma niestety zapchaną skrzynkę : (
która wersja silnikowa najlepsza? chodzi mi o małe spalanie w grande punto pod gaz 1.2 8v czy 1.4 8v?