To jest widok strony w wersji do druku
-
Ja też jeździłem wieloma włochami, wieloma niemcami i wieloma francuzami. Ogólnie tych marek przewinęło się masę.. I ja tak jakoś bardzo nie uważam aby francuzy prowadziły się tak super.. Auto jak auto. Zależy co się porównuje. Jeżeli chcemy faworyzować jakąś markę nie wybierajmy aut z różnych segmentów i roczników! Z tą cewką przytaknąłem bo faktycznie z tym miałem do czynienia w naszej 206stce.. Jest jedna cewka zintegrowana, kosztuje 400-800zeta zależy jaki producent.. Ale przez 6 lat jak mamy te auto nic się z nią w sumie nie działo (choć były podejrzenia). Jak już tak gadamy to chociaż niech autor tematu wrzuci fotkę nowego nabytku ;)
-
1 załącznik(i)
To moj nabytek. W zamian za kupno drugiej Bravy:)
-
1 załącznik(i)
A to przytrafilo sie mojej Bravce wczoraj. Wracalem od kolegi inny samochod wpadl w poslizg i trachnal we mnie. Potem uciekl i tyle go widziano. Jak na zlosc tylko my dwaj jechalismy w danym momencie. Nie wzywalem psow bo taniej mnie wydzie klepanie niz czas i zdrowie stracone na czekaniu i wyjasnianiu co zaszlo
-
Cytat:
Napisał
mUTDbelieve
Nie wzywalem psow bo taniej mnie wydzie klepanie niz czas i zdrowie stracone na czekaniu i wyjasnianiu co zaszlo
A szkoda, mogłoby się okazać, że w okolicy jest monitoring.
-
jak sprawca ucieka to i tak dostaniesz odszkodowane z funduszu gwarancyjnego trzeba było wezwać policje
-
To byl moj pierwszy taki przypadek a tez mialem przeczucie ze dochodzenie swojej racji nie bedzie latwe. Zero swiafkow, ciemno wszedzie i ja wybity z orbity sam bo tamten przeciez ze swoja odwaga i honorem sie zawinal hen hen:) Bravunia juz sie robi i jak dobrze pojdzie to w piatunio juz bedzie jak nowa:p
-
ja za pierwszym razem puściłem faceta i byłem stratny bo po jakimś czasie wyszło co mi rozwalił a za 2 zarobiłem na tym a za 3 facet uciekł ale go złapali :)