Ja dla wygody zdemontowalem akumulator, 10min poswiecic wiecej czasu, a dostep lepszy.
To jest widok strony w wersji do druku
Ja dla wygody zdemontowalem akumulator, 10min poswiecic wiecej czasu, a dostep lepszy.
Nie dolewaj zimnej wody po rozgrzaniu silnika, bo będziesz miał przykrą niespodziankę.
Nie trzeba wyjmować akumulatora to nie Łopel :mrgreen: . Nie dokładajmy sobie roboty tam gdzie nie potrzeba. Silnik odpowietrza się sam i bez żadnego problemu. Płynu dolewamy na zimnym silniku.
ojoojo, tylko ze croma ma zawias z opla :lol:
Ja nie napisalem ze trzeba, ale po co mam sie meczyć, jak wyjme aku i mam duzo wiecej miejsca:lol:
Bo w Cromie jest tyle miejsca, że więcej nie potrzeba, a w Oplu jest ciasno i faktycznie nic tam nie zrobi. Tak samo jak z wlaniem oleju do skrzyni biegów - w Oplu trzeba wyciągać akumulator w Cromie nie trzeba. Zawieszenie to nie wszystko skoro cała buda jest inna ;)
A czy oprócz rury IC trzeba rozpinać jakieś inne rury?
Chłopie bierz się za robotę a nie o każdą śrubkę pytasz. Trzeba będzie to rozepniesz a jak tak się boisz to oddaj to komuś i po temacie.
A jaki termostat jest ten oryginalny? Wyjąłem z auta Wahler (i myślę że siedział tam od nowości) natomiast nowy w pudełku siedział Behr.
PS. Za dużo tam roboty żeby testować jakieś tanie zamienniki. Moje zdanie to... raz, a dobrze :)
Ja mam Verneta od roku, i zero problemów.
Ja mam Gatesa i jak narazie 30tkm i jest gitara
Wiem, że Behr jest OK. Tylko teraz w ori pudełku był Behr.
Więc może Fiat zmienił dostawce... co jest u niego dość normalne :cool: