To jest widok strony w wersji do druku
-
spolszczenie do scudo
Cytat:
Napisał
seth
temat był juz przerabiany. na zegarach język zmienia się w menu z przycisków na kierownicy ( o ile dobrze pamiętam) a żeby gadało po naszemu to juz musisz zgrać język na pendriva i skorzystać ze złącza USB
szukam takiego spolszczenia do scudo z 2012r
-
Cytat:
Napisał
jacom01
Dokładnie tak jak mówi grze. Cały czas kombinowałem w opcjach przyciskami na kierownicy, a okazało się, że ustawienia języka zmienia się przyciskiem 'mode' znajdującym się po prawej stronie radia. Polskie komunikaty głosowe wgrałem już wcześniej (link do strony z polskimi komendami głosowymi poniżej - może komuś się przyda).
Blue&me język polski - Downloads - Fiat Klub Polska
Dzięki!
A ja mam pytanie odnośnie tego pliku. Po rozpakowaniu widzę kolejne 3 paczki i plik install. Powinnam wgrać na pena sam plik install, wszystkie pliki, ale nie rozpakowując dalej czy wszystkie pliki ale rozpakowując każdy kolejny następny folder?
-
Zgrywasz wszystkie pliki na pena . wsadzasz pena do gniazda w aucie przekręcasz klucz i samo się aktualizuje. Pen najlepiej nie za duża pojemność im mniejsza tym lepiej .
-
Dzięki za odpowiedź. Chodzi właśnie o to czy wszystkie pliki po rozpakowaniu. Bo wewnątrz pierwszej paczki są kolejne i kolejne... Niektórych nawet nie idzie rozpakować.
-
hej, jestem tu nowa tez mam problem ze zmianą jezyka
-
Cześć! Czy uda mi się wciąż pobrać ten plik? Niemiecki nie mój język ;)