Zima nie odpuszcza a tu aluski czekają ...
Załącznik 7715
To jest widok strony w wersji do druku
Zima nie odpuszcza a tu aluski czekają ...
Załącznik 7715
Prędko nie odpuści;-)
Mam nadzieje, że za jakieś 2-3 tyg odpuści :!:
moje aluski przed zimą oddałem do umycia :) - panowie na myjce jak je oddawałem to dokłądnie ze mną obejrzeli kazde koło z osobna i zaznaczali to co jest już uszkodzone ;) i po umyciu tak samo każde koło z osobna komisyjnie oglądalismy razem ;) ale efekt był szokujący w 20 minut uporali sie z nimi - a ja z jednym kołem aby domyc doszorowac meczyłem sie po 2-3h :) teraz poprostu je wezme przetre szmatką wypastuje i wypoleruje ;)
aha i pytali jeszcze czy zrywac stare ciężarki przd myciem aby usunąc klej z pod nich - ale nie chciałem tego bo miesiąc przed sciąganiem je wyważałęm :)
No moje alu też czekają. Mój silnik czeka. Moje lakiery czekają :lol:
Ja mam do pogrzebania troche przy aucie, a tu lipa :D
Felgi, też fajne masz:)
R15'?
W taka pogodę nic się nie chce robić :(
Felgi są 14 cali. Mi się baaardzo chce robić przy aucie, ale pogoda nie pozwala. Urok nieposiadania garażu ... Pytanko dla tych co się znają :D Jak wypełnię ten obszorowany rant szpachlówką i potem oczywiście malowanie itp to zmieni się bardzo wyważenie?
Jeszcze fotka prawej strony. Widać jak kiedyś dostał w przedni błotnik ... Kolejna rzecz do zrobienia.
Załącznik 7717
aluminium chcesz szpalchlą zakryc ? - daj foto tego poszarpanego rantu :)
ja też mam troche rant jeden przejechany, widać u mnie w temacie na zdjęciu i farbą zamaluje i nie będzie widać...
To ta najgorsza felga
Załącznik 7721
Możesz to ładnie wygładzić papierem drobnym i nałożyć szpachle to alufelg.
Taplniete w notatniku drugiej generacji
pewnie ze sie da, sa nawet specjalne szpachlowki do felg alu, ale takich ubytkow jak masz to bym nie naprawial, prysnij w kolorze i nie bedzie widac :) a jak sie zdecydujesz na szpachlowanie to po prostu pozniej zobacz czy felgi nie bija i tyle :) jak bedzie bicie to sobie podjedziesz na wywazanie
To teraz pytanie, za które pewnie zgarnę parę słów krytyki ... W związku z moją koncepcją wiosenną powiedzcie mi co będzie bardziej pasowne: srebrne alu, białe bębny i zaciski, czy białe alu i czarne lub inne bębny i zaciski?
przy Twoim kolorze auta to bardziej bębny i zaciski w czerwień,a felgi takie jak są czyli srebrne - przynajmniej tak mi się wydaje :roll: