To jest widok strony w wersji do druku
-
Fajne foty i w ogóle jak się błyszczy autko;-) poluje na takie fele jak masz(szukam w przyzwoitej cenie),bardzo ładne i pasują do fiacika;-) Tak się tez zastanawiam czy do mojego koloru to by pasowały ciemne fele:P
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Mam pytanko czy u Ciebie na klapie jak jest ten plastik co są montowane światła tablicy rej nie ma oznak rudej? Chodzi mi o okolice gdzie masz znaczek Stilo 16V i Fiat
-
Cytat:
Napisał
sebaoo2
Mam pytanko czy u Ciebie na klapie jak jest ten plastik co są montowane światła tablicy rej nie ma oznak rudej? Chodzi mi o okolice gdzie masz znaczek Stilo 16V i Fiat
W tych miejscach nie ma akurat. Powoli pojawia się na rogach listwy nad tablicą rej. przy światłach przeciwmgłowych.
-
kurcze fura prezentuje się znakomicie :D a te fele są stworzone do stilo - żadne inne ;] a jak sie ogólnie sprawuje? coś robiłeś ostatnio?
-
Co robiłem? Musiałem wymienić mechanizm wycieraczek jeszcze jak śnieg mieliśmy bo spadały cięgna.
Teraz szykuje się grubsza robota, tj. wymiana wariatora razem z panewkami i paskiem rozrządu (bo cały rozrząd też był wymieniony wcześniej) i końcówki drążków kierowniczych.
Po za tym mamy małe problemy lakiernicze co też w najbliższej przyszłości będziemy likwidować :)
-
Słyszałem dwie opinie na temat Stilo. Pierwsza, że to autka nie do zajechania, a druga, że psują się na potęgę.
Ku której ty się skłaniasz?
-
Swoją przygodę z tym autem zacząłem bardzo pechowo i można by powiedzieć,że druga opcja była bardziej prawdopodobna.
Ale to tak jak z każdym autem, jak nic sie nie dba to kiedyś zacznie się sypać. Ogólnie jestem zadowolony z auta i nie narzekam za dużo.
-
jak się kręci ..bo te 133 koniki to już coś robia
-
Cytat:
Napisał
CichyJerry
jak się kręci ..bo te 133 koniki to już coś robia
Narzekać nie można bo jest pod nogą w razie potrzeby.
Teraz zakupiłem cały zestaw części do wymiany Wariatora razem z panewkami, uszczelniaczem. Nowe oleje, filtry.
I czekam na mechanika aż znajdzie czas bo kolejki u niego :)
-
to chociarz oleju nie możesz sobie zmienić sam
-
Cytat:
Napisał
CichyJerry
to chociarz oleju nie możesz sobie zmienić sam
Niestety ciężko jest pod blokiem nawet wymienić olej, to po pierwsze. A drugie czekam na wymianę wariatora bo dobrze jest go zalać świeżym olejem.
Bo mimo, że jeszcze na olej jest czas bo przejechałem ok7tys km ale zrobię to wcześniej przy okazji wariatorów :P
-
Też wymieniam olej w warsztacie,wszystko w cenie oleju i nie trzeba się martwić co zrobić ze starym;-)
-
ja tam wole sobie sam wymienić.. a co do km to ja też jakieś 500 przed zawsze wymieniam
-
-
Stilon został umówiony na operację plastyczną :) Będziemy naprawiać nie doskonałości po zimie i nie tylko :)
W pierwszych tygodniach czerwca powinien wyglądać jak nowy :)
-
Ładny stilon ... kolorystycznie taki jak mój ... :) oby się dobrze sprawował i jak najdłużej jeździł... :)