To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Palio 1.2 Maćka -
masakrycznie jej nie pogięła, ale pogięła...lakier nie ruszony,a przynajmniej tak mi się wydaje, bo i auto uwalone jak świnia w chlewie jak to na koniec zimy...fotkę dam jutro, jak pójdziemy się z Mikim przewietrzyć :)
a uśmiech - niech się śmieje do woli...zje*** i tak dostała, wszak za darmo nie były...ulegać nie zamierzam...
-
nooo :D bo chłop potęgą jest i Basta :D...wspolczuje...kazdy kto choc ryse juz mam na swoim samochodzie wie jak to boli :)
-
Cytat:
Napisał
kamilo62
kazdy kto choc ryse juz mam na swoim samochodzie wie jak to boli
Widziałeś moją rysę ostatnio? Oj boli i to jak :P A kobieta trudno - będzie musiała odpracowywać to wieczorami :P
-
hehe...Chodzi o ta ryse po dlugosci??jak wiesz tylko ze zdjec..Ale ból akurat w tej postaci jest bardzo wyczuwalny [ To wszystko przez ciebie kobieto ] :P...ale jak powiedziales byrrt - chociaz w jednym sie przydaja :D..
-
Cytat:
Napisał
kamilo62
.ale jak powiedziales byrrt - chociaz w jednym sie przydaja ..
Nie no nie bądźmy tacy - nie tylko w jednym ;) Ktoś musi nam też gotować :D ;) hehehe
-
4 załącznik(i)
zdjęcia wgniecenia wspomnianego parę postów wyżej...
Załącznik 7393Załącznik 7394Załącznik 7395
a wczoraj sobie zerknąłem na podłoge od spodu jak się trzyma to moje "rękodzieło" - i trzyma się ładnie, ale i tak jak dokończę zabawę z podłogą w bagażniku i nadkolami tylnymi to całość pójdzie i tak jeszcze raz jakąś masą co nie twardnieje :)
a tutaj coś na poprawę i podniesienie na duchu Sienowców i Paliowiczów -> młodszy Sprinter niż niejedna Siena czy Palio, a zżarty, że aż strach
Załącznik 7392
-
sprintery są dobre tylko z silnika :) rdza to jego drugie imię :)
-
Fakt że większość dostawczaków ocynku nie ma i takie auto po paru latach już się rozpada..
-
jak miałem jeszcze swojego VW LT, to mimo tych swoich 13 lat trzymał się naprawdę dobrze - maska pod atrapą i ranty drzwi tylko robiłem...auto miało jak sprzedawałem 1 520 000 km czy więcej najechane...i dla estetyki raz przemalowana rama pod kontenerem...a mechanicznie - nie będę pisał, bo może jeszcze Ktoś w jakąś depresję wpadnie i będzie moja wina :mrgreen:
a co u "Lodówki" - ma się w miarę dobrze...chociaż wkurza mnie tym swoim nie odpalaniem na Pb...muszę kręcić aż LPG załapie...dodam, że pompka działa i benzynka jest, bo jak już jadę i przełączę to pojadę na Pb, ale jakby nie z pełną mocą silnika - coś jakby przyduszony był wtedy...a do pompki dostać się nie mogę żeby ją obejrzeć i ew. przeczyścić czy wymienić - mam tak przerdzewiałe śrubki na wieku od zbiornika paliwa pod płytką pod tylną kanapą, że prędzej je pourywam niż odkręcę :(
a dalsze prace pokrzyżował śnieg - ja nie wiem jak można być takim egoistą, przepraszam - takimi egoistkami - ja rozumiem "Dzień Kobiet", ale żeby od razu śnieg sobie zażyczyć i zapewne grozić urwaniem genitaliów jak go nie będzie, to już przesada drogie Panie...gruuuba przesada ...a było tak fajnie - po naście stopni od rana...tego białego g***a już prawie nie było wcale...można było zakasywać rękawy i iść podłubać...ale nie, Któraś sobie śniegu zażyczyła i wszyscy cierpią
i któregoś wieczoru...nudząc się stworzyłem takiego bohomaza co pokazuje na tyle na ile to możliwe jak ma w przyszłości "Lodówka" wyglądać...
-
jadą do mnie...oczy dla Lodówki :mrgreen:
o takie REFLEKTOR fiAT SIENA REAL FOTO LEWY (3044160307) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - jedzie też prawy, żeby nie było
szukałem nawet na H4, żeby tylko były całe i w przystępnych pieniądzach...teoretycznie do połowy przyszłego tygodnia powinny się pojawić, ale i tak na montaż poczekać muszą - najpierw kąpiel im zafunduję, a przy okazji zakładania może zrobię błotnik i przemaluję przednie podłużnice, jak i tak będę rozbierał przód - kwestia do przemyślenia i zależna od pogody, bo w taką jak jest teraz to mi się robić nie chce :badlos:
a do tego wszystkiego wypatrzyłem sobie lampki na podświetlenie tablicy - nie dedykowane, bo szukać takowych mi się nie chce, a i cena używanych też jakoś specjalnie atrakcyjna nie jest - będą z obrysówek białych, a co...jeszcze tylko się zorientuję, czy mają takie jak znalazłem na alledrogo u mnie w sklepie z częściami do większych aut, żeby nie musieć iść na "kochaną" pocztę :)
-
No w Sumie bardzo tanio.
Jak juz bedziesz mial jakichkolwiek swiatel to poprostu zrob jak w NASCAR..naklei tylko folie ze sa... :D
-
To mówisz że Palio będzie teraz wyraźniej widzieć:P cena bardzo dobra, a po u myciu to będą prawie jak nowe a tak w ogóle to chyba nikomu się w taką pogodę nie chce nic robić,raz ciepło raz śnieg,masakra z ta pogodą:smile:
-
u mnie ( środkowa Polska) raczej zimno niż ciepło :(
-
vielud o kolega z Turku .. jakies 40 km odemnie..
-
Palio miało/ma jeszcze też oczy na 2 żarówki, ale popękane i mocowanie w jednej lampie się zdematerializowało przy walnięciu w ścianę w "garażu", o którym to już pisałem...a szukałem jakichkolwiek lamp, byle do kompletu jeżeli chodzi o typ żarówek i za nieduże pieniądze - to się trafiło i zanabyłem drogą kupna, bo cena jak mówicie atrakcyjna :)
pod Warszawą - mroźno, ale bezchmurnie