To jest widok strony w wersji do druku
-
4 załącznik(i)
@sebaoo2: Dziękuje dziękuje, też mi się podobają :D. Powinny wytrzymać trochę dłużej niż poprzednie malowanie. ;)
Troszkę mi się odwlekło założenie pozostałych 2 kół, ale w końcu są! Dziś zebrałem się w sobie i zrobiłem co trzeba. :)
Tak się Cento prezenci teraz:
Załącznik 9336
Załącznik 9337
Załącznik 9338
Załącznik 9339
Poza tym nic nowego nie stwierdzono. :)
Kolejne do zrobienia to założenie listewek Sportingowych do zderzaka. :)
-
Cytat:
Napisał
Max.
Kolejne do zrobienia to założenie listewek Sportingowych do zderzaka.
Czerwone;-)
-
Oczywiście, że czerwone. :)
-
swietnie to wygląda na tych stalówkach i czerwoną obwódką
-
Max - jeszcze do kompletu zrób coś z lampami z tyłu...albo taką jakąś folią z alledrogo je w ciemny kolor zrób, nie jakoś ekstremalnie, ale choć odrobinę ściemnij - będzie lepiej auto wyglądać :)
-
@CichyJerry: Dzięki dzięki :). Jeszcze kompletu dopełnią czerwone listewki w zderzak i będzie kocurr. :D
@Maciek R4: Hmm, w sumie niezły pomysł. Miałem w zamyśle jakiś czas temu kupić folie z paseczkami przyciemniającymi :). Ewentualnie lampy od Sportinga. Ale to póki co dla mnie odległy temat, gdyż z powodu mandatu jestem 200 zł w plecy :/. A to zamyka póki co temat modyfikacji, za które muszę płacić. :D
-
-
Cytat:
Napisał
Max.
Ale to póki co dla mnie odległy temat, gdyż z powodu mandatu jestem 200 zł w plecy
Za jaką przyjemność te 200;-)?
-
@kamilko: Tiaa, kup i zrób. :P
@sebaoo2: Za jazdę z prędkością 89 km/h w terenie zabudowanym. :D
-
1 załącznik(i)
Tak ogólnie to auto jeździ dalej, a z racji braku czasu nie mam kiedy cokolwiek zrobić. Dzisiaj udało się trochę czasu znaleźć i założyłem listewki w zderzak :). Dopiero na tył, z przodem będę walczył pewnie przy sobocie. :D
Takie małe i słabe foto:
Załącznik 9860
-
Dobre jest;-) nawet pomalowałeś hak do holowania na czerwono:P
-
2 załącznik(i)
@sebaoo2: Aa to już dawno, 2 lata temu :D. Już farba zdążyła lekko zejść od kamyczków.. :D
Dobre, sobota jest, więc tak jak pisałem wcześniej zrobiony przód. Właściwie to zrobiony był już wczoraj, ale dzisiaj były jeszcze poprawki. Zderzak przedni umyty i wyplakowany :D. Niestety wczoraj, a dzisiaj jeździłem po deszczu, więc trochę efekt zszedł. Lekko poprawiłem, ale zostawiam to póki co. Poprawione nieco spasowanie zderzaka, lekko usztywniony zderzak w miejscu pęknięcia i to powinno wystarczyć jako budżetowa naprawa na jakiś czas. :D
Takie tam zdjęcia robione betoniarką po zmroku praktycznie:
Załącznik 9926
Załącznik 9925
Lepsze zdjęcia zrobię, kiedy zafunduję sobie kolejne mycie auta. :D
-
dosyp trochę piachu i wody dolej do betoniarki - nie będzie się tak męczyć :mrgreen:
nie dawaj w betoniarce trybu nocnego...rób w automatycznym - może będzie trochę lepiej, bo teraz pikseloza straszna...
a myślałeś o daniu znaczka na masce w czerwony - tak mi teraz do głowy przyszło?
a folia na lampy z poprzedniego mojego postu - fakt, kosztuje niewiele, ale jak u mnie - tj. budżet wyliczony praktycznie co do grosza i nieprzewidziany wydatek go zabija :badlos:
-
Znaczek w czerwony? Tzn. obecny pomalować czy dać nowe czerwone logo? Jak to drugie to lepszy będzie abarth ;) :P
-
@Maciek R4: To nie było robione w trybie nocnym :D. To było robione 3.2 megapikselowym aparatem z telefonu bez auto-focusa z włączoną diodą doświetlającą.. Wyszła kupa trochę, no ale nie miałem nic innego do dyspozycji. :D
Znaczek w czerwonym - myślałem, ale przy obecnym znaczku to raczej mało opłacalne. Jeśli już coś robić z nim, to wymienić go na nowy, bądź taki, który nie jest zdarty :D.. I wtedy kombinować. :)
Hehe no fakt, budżet dość napięty :D. Może teraz coś uda się odłożyć, chociaż w planie jest też odkładanie na nowego furacza :cool:. A tutaj nie wystarczy odkładać po 50-100 zł. :D
@ciril: Abarth? Tutaj? No luuuudzie, bez przeesady.. :D
Najlepiej wyglądałoby tutaj pomalowanie aktualnie niebieskich elementów znaczka na kolor czerwony :). Chociaż nie wiem czy to nie będzie lekka przesada jeśli chodzi o ilość czerwonego.. Muszę przemyśleć. :D