to ja wpadam jeśli można:-)
To jest widok strony w wersji do druku
to ja wpadam jeśli można:-)
no jak by to były dwa kółka to na pewno bym był
Zapraszam :)
Sezon na 2 koła się deczko opóźni ;/ Ale już w sobotę słyszałem jak ktoś odcinał moto w ok :P
Spocik bd organizować jakoś pod koniec lutego lub początku marca żeby nie stać na parkingu w chlapie :P Im nas bd więcej tym lepiej :)
to spoko,napewno się zjawie
Mowa była o glebie. Gleba to nie bd ale niżej bd i sztywniej :)
-60/-40 LUB -40/-40 :D
Załącznik 6820
-40mm starczy ;)
No właśnie nie wiadomo ile to :D Kupiłem śmigane 3msc i ok 10tys km. do tego 2 amorki Ta Technix za 60zł bo koleś dał ojcu auto a temu się źle na takim zestawie jeździło :D :)
Dobry interes.
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Jak bd lipa to się dalej pogoni :D Na pewno nic nie stracę :D
działam dalej z Punti :P
Teraz tylko obszyć kiere i baja :)
Załącznik 7074
fajnie by autko wyglądało bez znaczków tak jak niektóre punto II na allegro.. fajnie to wygląda w punto..
Powiem szczerze że są ku temu plany :D Ale to razem z zmianą progów bo trzeba spawać :D w tyle już znaczków brak ale są dziury po emblematach :D
Progi mam tylko muszę dorwać dobrą blachę na elementy wewnętrzne a nie chce spawać ocynku bo nie lubię :D
Załącznik 7075
punto w ocynku?
mój egzemplarz akurat nie miał nic wspólnego z ocynkiem bo był wypuszczony na niemiecki rynek ;/ Ale tylko taka blachę póki co mam ale trzeba kupić "czarną " z 1-2mm bo jednak w progu pasuje to wszystko ładnie usztywnić żeby się nie bać podnosić auta :D
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Mam dobre wieści :D Punto na dniach dostanie 2 nowe zderzaki. Tył cały bez zniszczonego lakieru jak w moim i przód z szerokim wlotem jak w wersji GT :)
ciekawy pomysł z kierownicą;-)