Ile Cię kosztowała nowa chłodnica?
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
To jest widok strony w wersji do druku
Ile Cię kosztowała nowa chłodnica?
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
Takich psubratow to ino na pal wbijac. Choc w sumie dobrze że choc szyba cała.
Cieszy mnie że fiacik zostaje. :)
byrrt, miałem możliwość kupienia zamiennika Nissensa za 150,-PLN z IC.....ale wskoczyłem szybko na alledrogo i znalazłem Ori Fiat Lancia za 120,- PLN + przesyłka....postanowiłem ze nabędę, bo co oryginał to oryginał :food:
ciril, dzięki :!: Ja też jestem w sumie zadowolony że zostaje, będę miał małą "odskocznię" od TTki :tongue
Łe to taniutko.. U mnie też delikatnie się na dole sączy z chłodnicy dlatego pytam. Ale narazie jest tak, że to dosłownie krople na setki km..
obudziłęs palioska ze snu zimowego i kapie mu z noska katarek :) witamy ponownie wśród żywych ;)
Hehehe, dzięki yacub, no trochę się rozkleił w zimę i do tego podrdzewiał tu i ówdzie, chociaż soli na siebie w tym roku za dużo nie przyjął :P Generalnie troszkę go podciągnę po zimie na sprawności żeby się dobrze jeździło, ale nie planuję już z nim więcej modyfikacji, bo moim oczkiem w głowie jest jakby nie patrzeć TT. Chyba ze trafię okazyjnie silnik od Fiata Coupe i znajdę skądś kasę do "szybkiego upłynnienia" to zrobi się swap'a :P Jak na razie ma służyć jako samochód prywatny wykorzystywany w celach służbowych...ale nie przynoszący wstydu właścicielowi ;-) Nie ukrywam ze będzie musiał odwiedzić od czasu do czasu jakąś budowę, więc potrzebny mi prześwit pod kolami...czego TTka mi nie da :cool:
ważne że bedzie jeździł :) i aby nie zawodził ;)
TT piękna.. sam bym taka chciał.. ale szkoda bravki
CichyJerry, a kto broni mieć i to i to :food:
p.s. A na marginesie TTkę polecam, bardzo fajny samochód, wiele nowych życzliwych osób dzięki niej poznałem ;)
Aktualnie nie ma na rynku samochodu który by łączył elegancję, osiągi, niezawodność i komfort oraz ponadczasowy wygląd w takiej cenie :cool:
fakt. Choc chyba wolalbym w wersji roadster.
ciril, roadster jak najbardziej u mnie będzie jako TTka w opcji na lato ;) Muszę tylko w końcu się pobudować i wybudować swój odpowiedniej wielkości garaż :cool:
ze sieny na TT ładna przesiadka.. tylko jak sie coś popsuje to masakra.. kasy sporo
CichyJerry, powiem Ci ze TTka jak na razie sprawuje sie idealnie (tfu, tfu) ;)
Sprowadzilem ja sam sobie ze Stuttgartu i przyjechalem do PL stamtad na kolach (zamykajac licznik na autostradach, ale o tym ciii...)
Koszty czesci porownywalne jak kazde auto klasy sredniej, plyta podlogowa Golf IV, Octavia...tylko paliwo i opony kosztuja swoje :D
A wracajac do Palio to fajnie jest czasami przesiasc sie z potwora na normalny samochod miejski ;) Troche to uspokaja za kierownica...