To jest widok strony w wersji do druku
-
Dołączam się do postu:)
Także zmodyfikowałem mojego Cieniasa:) Zaczęło się od tego ze w 1992 roku moja babcia wyjechała z salonu 900. W 2004 roku dostał go mój brat ale nie dbał o sprzęt niestety i trzeba było go trochę odnowić:) Jeździł nim kilka lat a potem stal ponad rok. W zeszłym roku Cienki dostał nowy lakier - czerwony i biały daszek z brokatem złotym:D Następnie oryginalne zderzaki klamki i lusterka siknąłem na czarny połysk. żeby wszystko miało ręce i nogi wrzuciłem białe rekinki i naciagnolem na nie 145 debica passio:) Hmm ale to było za mało silnik 41 konny mi nie starczył...:D także zakupiłem 1.2 16v od bravo i drugiego cienkiego sportinga na części. Skrzynia, półosie i łapy od sportniga. jestem można powiedzieć na mecie SWAPOWANIA.
Zatrzymałem się na zamontowaniu alternatora i mam problem bo mi nie pasuje:/ łapa silnika jest w osi paska. Jak ominąłeś problem GOMEZ??
Środek został przerzucony od sportinga także zegary i kubły są. Do tego centralny zamek.
Jestem z poznania wiec moglibyśmy się spotkać na pogawędkę:)
Jeszcze jedno pytanko.. Czy wydech od sportinga pasuje??
Do zakończenia Swapa zostało mi podłączyć sprzęgło, wodziki biegów i chłodzenie:))
-
Co do tłumika to wiadomo przy kolektorze trzeba po modzić aby pasowało. Reszta to jest generalnie ten sam układ co ori.
Jak ominąłem problem z łapą silnika? To powiem Ci szczerze, że nie wiem ponieważ ja auto odstawiłem do Łodzi do mechanika, który się tym zajmuje i odebrał już poskładanego tak jak chciałem.
[size=2][ Dodano: 2011-05-08, 23:03 ][/size]
Zapraszam na relację z XV CentoZlotu:
http://www.youtube.com/watch?v=c6aPdMtFqYI
-
No dawidp1984, kawał dobrej roboty z filmem odwaliłeś :)
A zlot to już masakra :!: Tyle SC i CC w jednym miejscu :) Wszystkie Centa jak z bajki :)
Pozdro
-
relacje widzialem na autokaciku :) zacny zlot 8)
-
-
Dziś Gomez został odebrany od mechanika! Wymieniona została półoś prawa i zimering! Nareszcie skończyło się telepanie budą podczas rozpędzania i prędkości 100km/h wzwyż :)
-
gratuluję pasji :) fajnie jak ktoś wkłada w taki mały samochodzik tyle 'miłości' ;)
-
Dzieki! Mam nadzieje ze to jeszcze nie koniec :)
-
Mam do Was prosbe. Chce sie zabrac za wnetrze Gomeza. Tylko nie wiem do konca jakie kolry zastosowac. Najpierw chcialem czarny z niebieskimi dodatkami. Ale stwierdzilismy z zona ze bedzie za ciemne wnetrze. Teraz rozmyslam nad kremowym albo koscia sloniowa z dodatkami niebieskiego. Sam nie wiem. Moze macie jakies pomysly jakie zestawienie kolorow pasowalo by do mojego Gomeza?
-
Nie bardzo Ci pomogę bo w tych tematach to jestem zielony,ale na pewno czarny z niebieskim nie będzie dobrym połączeniem,zresztą tak jak napisałeś.
-
Ciemniejszy krem, może faktycznie dobrze wyglądać z połyskującym niebieskim.
Cytat:
Napisał
Zielony
to jestem zielony
:PP
-
Hmm... Ciemniejszy krem?! Jest to jakas opcja :)
-
1 załącznik(i)
Jest coś takiego jak paleta kolorów, prezentowana na kole (nie znam fachowej nazwy). Generalnie kolory znajdujące się po przeciwległej stronie koła (patrząc na średnicę) są kolorami pasującymi do wybranego. Dla niebieskiego pasuje żółty.
Gdzieś to kiedyś usłyszałem, ale doczytaj w sieci.
Oto i diagram.
Załącznik 1386
-
Żołty mówisz?! Hmm... Jakoś tego nie widze hehe. Poszperam w necie napewno dzieki :)
-
Kojarzy Renault 5 z Ali G? :D
Oni mieli żółte auto i środek niebieski :D
http://www.youtube.com/watch?v=UbLLneR-Umw