To jest widok strony w wersji do druku
-
Cześć Wszystkim!
Dziś przyprowadziłem do domu Cromę z 2005 z motorem 1,9 Mjet 1,6V.
Jak to zasuwa ... naprawdę już ją lubie za sposób jaki połyka kolejne kilometry i wszystkich na drodze :smile:.
Życie mojej Cromy nie rozpieszczało, ma parę felerów, będę musiał to ogarnąć i liczę na Waszą pomoc.
Do Cromy przesiadam się z Octavi 1,9TDI po tuningu. Croma jeździ bez wirusa lepiej jak zawirusowana Octa, ale to chyba nic dziwnego skoro fabryka zamknęła w niej 110 koni a w Cromie 150:wink:
-
Witam Wszystkich Szanownych Moderatorów i Użytkowników Forum.
Obecnie posiadam Fiata Punto FLII. Nie jest to mój pierwszy fiacik. Zaczynałem oczywiście (pewnie jak większość z Was) od fiata 126p, później była Marea 1.9TD, następnie żółty Seicento Sporting a obecnie Punto. Z każdego byłem zadowolony, każdy też miał swoje bolączki ale miło wspominam, szczególnie Maree - prawie jak auto wyścigowe. Ogólnie rzecz biorąc żadnemu autu nie przyglądałem się tak dokładnie jak obecnemu a szczególnie pod względem diagnostyki komputerowej.
Do chwili obecnej największy koszt jaki poniosłem w związku z eksploatacją Punto, to wymiana elektrycznego wspomagania kierownicy (750 zł) a także wymiana amortyzatorów obie osie.
Pozdrawiam wszystkich.
Jestem przekonany, że znajdę tu odpowiedzi na wiele pytań, a moje dotychczasowe doświadczenie też komuś się sprzyda.
-
Siemka jestem Michał witam wszystkich i mam nadzieje że będzie się nam dobrze współpracować
-
Witam wszystkich posiadaczy fiatów:smile:
-
Witajcie :D
Mam na imię Michał jestem z wawy
Zajmuję się Polerką Aut jestem pracownikiem ASO ABCAR ;)
Znaleźć mnie możecie na wielu forach np. SRW forum Subaru Alfaholicy itd itd :)
Być może Admini pozwolą mi się u Was rozgościć i Rozreklamować co by i Wasze Autka mogły Lśnić w słoneczku ;)
Pozdrawiam Wszystkich i życzę Szerokości i Przyczepności na naszych "Pięknych Drogach " ;P
-
Witam, Michał Wolne Miasto Gdańsk, pozdrawiam
-
WITAM WSZYSTKICH NA FORUM JESTEM TU NOWY...jaka najlepsza i najtensza instaliaci bedzie do fiata stilo 2001r, 1.6 16v-prosze o doradctwo!!!!
-
-
-
Witam,
kupiłem Bravo z 2008, niestety wszystkie papiery po holendersku. Chcę zmienić języ blue&me na polski i ozywić to urządzenie. Pozdrawiam
-
-
witam jestem nowym auto maniakiem
-
witam właśnie kupiłem doblo 1.9jtd malibu
-
-
Witam,wprawdzie Alfa ale to też made in Italy:smile:
-
Witam wszystkich:) dzisiaj właśnie dołączyłem do waszego szanownego grona posiadaczy autka marki FIAT:)
-
Hejka! Jako nowy gosc rozgladam sie teraz nieco :-)
-
Witam wszystkich Klubowiczów. Jestem posiadaczem Brava 1.6 z 1997r. od trzech dni i jestem mile zaskoczony możliwościami autka.
Pozdrawiam.
-
Witam wszystkich. Szkoda że tak późno tutaj trafiłem.
-
Cześć! Pozdrawiam wszystkich nowych jak i starych klubowiczów z TTT. Pozdro :P