Witam.
Szukam wszystkiego na temat parametrów cewki zapłonowej - Multipla bipower 2002:rolleyes:
To jest widok strony w wersji do druku
Witam.
Szukam wszystkiego na temat parametrów cewki zapłonowej - Multipla bipower 2002:rolleyes:
Witam
Stanisław, auto bravo 1.9tD.
Pozdrawiam
Witam wszystkich i pozdrawiam
Witam wszystkich! :D
witam Wszystkich :smile: moje autka to CC 700 oraz siena 1,6 16V iaw 1 abb .92 (niestety)
Witam wszystkich, od niedawna posiadam Fiata Doblo 1,9 JTD i widzę że trafiłem we właściwe miejsce. Pozdrawiam Grzegorz.
Witam wszystkich, interesuje sie tematyka fiata sieny, ktorego jestem wlascicielem. Pozdrawiam
Witam wszystkich fiatomaniaków :)
Witam wszystkich
Bartek z Krosna
Fiat Ducato 3.0
Rok prod. 2012
Plandeka 10 palet
Fiat Puntu 2001
1.8 benz gaz
Witam! Na forum przywiodła mnie potrzeba wymiany zderzaka w Uniaku. Pozdrawiam!
witam :D fiat palio
Cześć! Potrzebuję materiałów do napraw drobnostek w nowo nabytym samochodzie. Aby je pobrać muszę tu napisać, co niniejszym czynię ;)
Witam ,mam na imię Marcin. Jestem instruktorem nauki jazdy w OSK Joanna - śmigam Grande Punto 1.4. Jest to spadek po nauce jazdy - obecnie do szkolenia wykorzystujemy Toyoty, czyli punciak przeszedł na emeryturę i wykorzystuję go do prywatnych celów :)
Właśnie czegoś takiego szukałem.
Witam i pozdrawiam miłośników Włoskiej motoryzacji, posiadacz Alfy Romeo 156 SW :)
Witam, pozdrawiam właściciel Bravo :)
Hej! Jestem tu nowy. Witam i pozdrawiam wszystkich.
dzień dobry jestem tu nowy
Siema wszystkim!
Witam serdecznie!
Jestem szczęsłiwym "wyznawcą" włoskiego stylu w postaci produktów z dumnym znakiem FIAT na masce. Aktualnie (od 6 lat) poganiam Stanisława (STILO) ale poważnie rozglądam się za następcą i tu jestem w kropce bo miotam się pomiędzy Bravą a Cromą. Jedno jest pewne na 99.9 będzie to Fiat. Pozdrawiam ;-)