Bezel listwy to są te świecące?
To jest widok strony w wersji do druku
Bezel listwy to są te świecące?
Kolego możesz podać linka, gdzie kupiłeś te czerwone listwy?
Oczywiście że tak :) https://allegro.pl/listwy-przyokienn...2-7f3ca4b27d35 200zł to kosztuje, po to kupiłem podstawową wejsje za 43 tyś z chromowanymi klamkami, kołem zapasowym i czujnikami cofania, żeby samemu sobie wszystko zrobić. Wszystko można zrobić samemu i to 100 razy taniej, podłokietnik dedykowany 150zł, listwy pod okienne 200zł, przyciemniane szyby 360, tylna listwa 150zł, nakładki chromowane na lusterka 200zł, tylna listwa 50zł ale są te lepsze za 150zł, chce jeszcze kupic chromowane obwódki odblasków z tyłu i za 150zł też chromowane obwódki na swiatła doświetlające zakrety, nie mam tych świateł ale tak czy siak fajnie będzie ten dodatek wyglądał i za 45 tyś będę miał wersję jaką inni mają za 60 tyś :D a jakieś tempomaty to nie dla mnie ;)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
te czerwone listwy to z chin kupiłem za 12zł 5 metrów ale to kupowałem przed zakupem tipo jeszcze, że to się idealnie w czasie zgrało :) coś w stylu alli express wystarczy wpisać "listwy dekoracyjne do wnetrza samochodu" i dać na grafike, wszystko jest w internecie, teraz dokładnie nie wiem jaka to była strona joop czy coś
takiego na telefonie
https://pl.aliexpress.com/item/5M-Ca...670890593.html
https://allegro.pl/listwy-progowe-na...423283925.html jeszcze to można kupić i mam swoją wersję LOUNGE :D
Dzięki Kolego. Będziesz miał niepowtarzalny egzemplarz.😁
@Bezel3012:
Też kupiłem podstawę z chromowanymi klamkami za taką cenę jak Ty półtora miesiąca temu. Plus czujniki tyle, że czarne dorabiane w ASO i elektryczne szyby z tyłu i lustra, bluetooth i sterowanie z kierownicy bo w 2018 jakieś kikuty i korby to dla mnie nieporozumienie, a interesują mnie tylko te listwy pod oknami bo żonie się podobaja. Właśnie te oglądałem, ale nie byłem pewny efektu. Jak założysz to daj znać, wrzuć zdjęcie, napisz co myślisz o efekcie.
Ok :) .................
Bezel3012 , o gustach się nie dyskutuje , ale nie będę owijał w bawełnę. Dla mnie , to co zrobiłeś jest straszne :red_kartka:
Spokojnie, jestem tego świadomy :) właśnie kupiłem 2 chromowane ramki i na nie czekam, żeby pasowało wszystko ale ja też chciałem zauważyć, że ja mam 24 lata i jako osoba "młoda" chce żeby moje wyglądało tak bardziej sportowo bo jak wszyscy mi mówili że takie auta są dla rodzin, że bmw mam sobie kupić albo jakieś inne paseratti, a ja wiedziałem, że mnie nie stać i ja wole tylko stwarzać pozory. Najważniejsze, że mi się podoba :) Ja chce, żeby moje auto wyglądało jak moja dziewczyna, której jeszcze nie mam - sexownie ale z klasą :D nie od razu Rzym zbudowali,
Spokojnie, jestem tego świadomy :) właśnie kupiłem 2 chromowane ramki i na nie czekam, żeby pasowało wszystko ale ja też chciałem zauważyć, że ja mam 24 lata i jako osoba "młoda" chce żeby moje wyglądało tak bardziej sportowo bo jak wszyscy mi mówili że takie auta są dla rodzin, że bmw mam sobie kupić albo jakieś inne paseratti, a ja wiedziałem, że mnie nie stać i ja wole tylko stwarzać pozory. Najważniejsze, że mi się podoba :) Ja chce, żeby moje auto wyglądało jak moja dziewczyna, której jeszcze nie mam - sexownie ale z klasą :D nie od razu Rzym zbudowali, ja miałem już swoją wizję samochodu 2 lata temu jak sobie go zamażyłem
Jak wszystko będzie w chromie to z zewnątrz bardzo fajnie. Środek prócz podłokietnika nie dla mnie. Ale to przecież nie mi ma się podobać. :-)
Podchmielonej dziewczynie to i tak bez różnicy, najważniejsze, że z tyłu nic nie widać :D hehe
Oczywiście , najważniejsze , że Tobie się podoba. Twój cyrk , Twoje małpy. Jak na razie póki co , marzenia nie są jeszcze karalne :smile: , ale ja jestem estetą lubiącym minimalizm i aż mnie oczy bolą.
Jak nawieszasz plastikowych chromów , to na pewno nie będzie to samochód bardziej sportowy jak piszesz. Bez ładu i składu , tu chromy , tam złota , z przodu stickerbomb , w środku plastikowe aluminium , krzywo docięte i źle powciskane czerwone paski , że o nakładce na kierownicę nie wspomnę. Nie obraź się i sam spójrz krytycznym okiem na spokojnie. Koniec wykładu.
Moj lounge w bieli i bez dodatków wyglada skromniej niż pop sąsiada w kolorze i to mi pasuje.
Ale fakt, do tego się dorasta... jak miałem 20 lat to jeździłem ospojlerowanym malaczem z naklejkami rothmansa... wiem wiem... już wyrosłem z tego przez niemal drugie tyle lat...
Ja zawsze kochałem się w german style :)
To mamy już pierwszych amatorów agrotuningu na forum, nie mój styl, ale niewątpliwie będzie Kolega przyciągał uwagę :)
Ja czekam raczej na kogoś, kto się pokusi i zrobi z Tipo sleepera...
Jak dojdą wszystkie rzeczy do końca tygodnia to zrobie zdjęcia, wtedy już wszystko będzie w chromie (listwy podokienne i ramki tablic) i bardziej estetyczne, pozdrawiam
Ej no nie wyglada to tak zle. Kazdy lubi co i nego i to nie jest w moim guscie ale bez przesady ze to agro... Moze fajnie by bylo gdybys polakierowal lisgwy te srebrne na desce na czerwono i ten plastik wokolo lewarka. Na zewnatrz nawiazal czerwienia takimi pierscieniami czerwonymi na felgi? Zdejmij zlota ramke wstaw czarna i ta czerwien sie obroni... Listwy progow kup i przemaluj tez na czerwono i bedzie gitarka jak Ci sie podoba.