1. Wypełnił bym to taśma piankową tesa czy coś takiego.
2. Poxipolem przezroczystym
To jest widok strony w wersji do druku
1. Wypełnił bym to taśma piankową tesa czy coś takiego.
2. Poxipolem przezroczystym
Witam, Drodzy forumowicze może polecicie jakąś dobrą taśmę dwustronną na zewnątrz do plastiku i metalu.
Parę osób przekładało, zmieniało kierownicę w Tipo, może komuś został taki element zaznaczony na zdjęciu
Może ktoś posiada ze starej kierownicy taką zaślepkę jak na zdjęciu, występuje z tyłu kierownicy od strony lewej patrząc na front kierownicy
Chętnie odkupię bo przy mojej kierownicy ten element zaczął sie ruszać i nie da sie zatrzasnąć
https://zapodaj.net/images/3cd11d678a7e0.jpg
Mi wypadły już oba :placz:
Niestety nowe kosztują kilkadziesiąt złotych w salonie :/ na razie wolę jeździć bez :crazy:
Jakie kilkadziesiąt? Po 6,50 były jak mi gwarancyjnie brak uzupełniali. Podali zaporowa cenę abyś się odczepiłâŚ
Niech ktoś sprawdzi u siebie jak zna jakis numer częsci, no ja w Katowicach otrzymalem taką odpowiedz :
Jaja sobie robią :) ;)Cytat:
cena brutto za poszukiwany element to 455,-
czas oczekiwania to około 305 dni roboczych
na zamówienie
Chyba lepiej cała kierownice kupic :)
https://auto-dutkiewicz.fcadealer.pl/
Kiedyś u nich kupowałem taką pierdołę, czyli dekielek ten ze schematem biegów z drążka, zamówili bez problemu przysłali mi do domu, czekałem w covidzie jak była pierwsza fala 30 dni, a zamawiali z Włoch podobno. Spytaj może będą bardziej zaangażowani i chętni do pomocy. Z ceną też może będzie korzystniej.
To zależy co potrzebujesz z tej kierownicy ,bo jeżeli ten cały element który tam zaznaczyłes to może tyle kosztować,bo tam jest cała elekronika do sterowania,a jeśli tylko tą małą zaślepkę koło tych przycisków do sterowania głośnością, zmianą stacji to tak jak wcześniej koledzy pisali,koszt ok 7-10 zł w serwisie.
Jak będę w domu to sprawdzę na fakturze jaki to symbol i dam znać,bo u mnie po odbiorze auta tego nie było i kupowałem w Bytomiu w serwisie
Znalazłem swój wpis w innym wątku
Ok będę wdzięczny bo jak widać cieżko sie dogadać w serwisie. Ja pisałem do tego samego serwisu co w Bytomiu, oddział w Katowicach.
A dokładnie potrzebuje tylko tej zaślepki ktora jest dookoła przycisku. Elektronika działa i siedzi dobrze, nie rusza sie.
Nr.części masz już podany, tylko jak się nie mylę jest na prawą i lewą stronę osobno
Dokładne zdjęcie jest w temacie odbiór auta post #1010
Znalazlem i tam Qvadrat wrzucił foto tej zaslepki obok przycisku. Ja ją mam i ona siedzi w tej większej zaślepce, która u mnie się rusza nie wiem czemu. Wyszukując na necie to nie ten numer. Potrzebuje tego co jest dookoła przycisku :(
Brylancik13 ten panelik tylni z przyciskami nie jest na zatrzaski tylko jest skręcony na śrubkę, sprawdziłeś czy jest dokręcona śrubka ?
Załącznik 41723
A tą małą zaślepkę ściągasz tak, aby dostać się do tej śrubki :
Załącznik 41724
Dzisiaj to sprawdze jak wsiąde do auta, dzięki JTN :)