Witam wszystkich posiadaczy fiatów dużych i małych.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich posiadaczy fiatów dużych i małych.
Hejka, To i ja się przywitam. Włąśnie stałem się posiadaczem pięknej Cromy 1.9 150 KM z 2009. Właśnie wychodzę z fazy zachwytu i widzę coraz więcej mankamentów. dam znać jak trochę wyjeżdżę kilometrów :)
Witam wszystkich ;)
witam wszystkich, od kilku tygodni jestem posiadaczem bravy 1.4 12c już prawie pełnoletniej ;P pozdrawiam
witam, musze zdobyc tego manuala do nagrzewnicy :smile: aby móc ja spokojnie wydłubac
Witam wszystkich. Właśnie zakupiłem piękna Maryśkę. Pozdrawiam
Witam jestem już trochę przechodzony ;) i pozdrawiam wszystkich klubowiczów !
Witam wszystkich ! ;-)
Witam jestem nowy na forum Pozdrawiam wszystkich włascicieli autek Fiata.
Witam
Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Fiata Uno
Witam
Wszystkich
Witam wszystkich, jestem szczęśliwym posiadaczem Fiata Bravo 1.4 12V 1997r, autko kupiłem za grosze (1000zł), było ''na chodzie'' ale w tragicznym stanie. Silniczek już jak nowy :) jeszcze kilka poprawek lakierniczych i będzie jak nowy.
Pozdrawiam wszystkich :)
Witam wszystkich
Witam wszystkich posiadaczy fiatów:) Nazywam się Kamil pochodzę z Bytomia, posiadam dwa fiaciki uno i sienę z których jestem bardzo zadowolony za sprawa przyjemnej codziennej eksploatacji:) Fiat 4Ever:) Pozdrawiam
siemano, w tym temacie najlepsze jest na dole
"Klubowicze, którzy czytali ten temat: 1921"
przez tą listę dośc długo się temat ładuje ;-)
Witam. Oczywiście jestem "świerzy" w temacie diagnozy, mam problem z FES free bo wywala mi komentarz, że połączenie może nastąpić w wersji "reg". Dlatego tu jestem. Pozdrawiam STACH.
Witam wszystkich
Witam jestem nowy
Witam wszystkich. Mam spore problemy z moim ducato i tutaj będę częstym gościem
Witam.Szkoda że,dopiero teraz trafiłem na to forum.