Witam wszystkich
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich
Witam ;) i pozdrawiam.
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
witam Was mordeczki
Witam wszystkich!
od wczoraj jestem posiadaczem mam nadzieje samochodu ktory nie uprzykszy mi zycia a pomoze :)
CROMA 2006
pozdrawiam
Witam użutkowników UNO
Witam serdecznie wszystkich.
Witam wszystkich użytkowników Fiata.
Czy ktoś wie, czy można i gdzie dorobić kluczyk kodowany z pilotem do stacyjki fiata punto 2fl??? I jaki koszt?
siemka wszystkim
Witojcie
Mam na imię Artur i użytkuję dwa fiaty: Punto 2 oraz sej jako zabawka
pozdrawiam wszystkich
Witam.
Od kilku dni jestem posiadaczem GP z rocznika 2008
Poprzednio miałem Hondę Civic VI generacji z roku 1997 i przyszedł czas się rozstać. Zdecydowałem się na Grande Punto i jestem jak na razie zadowolony.
witam wszystkich!!
Witam, od tygodnia jestem posiadaczem Grande Punto - na razie sprawuje się dobrze
Mam jeszcze SC 1100 SPI VAN LPG z '99
pozdrawiam
Witam wszystkich posiadaczy fiacików. Jestem właścicielem Fiata Doblo Maxi 1.3 MJ Pozdrawiam wszystkich użykowników forum
Witam
Nazywam się Maciek, jestem z Łodzi. Niedawno sprzedałem swój samochód i teraz jestem na etapie poszukiwania Fiata Stilo 3D 1,6 bądź 1,9 JTD (115 km) koniecznie z panoramicznym dachem. Na co dzień zajmuję się Auto Detailingiem - polerowanie lakieru, zabezpieczenie woskami/powłokami kwarcowymi czy ceramicznymi, pranie tapicerki, czyszczenie wnętrz oraz wszystko inne związane z kosmetyką samochodową to moja codzienność :) Jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam - zawsze jakiś rabat się znajdzie dla ludzi z forum.
Pozdrawiam,
Maciek
witam wszystkich posiadaczy fiatow
Witam wszystkich:)
Witam wszystkich!!!
Witam posiadaczy Fiatów