To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
Krzycholu
Tytuł tematu
Nie podoba mi się w Tipo
I to mi się nie podoba i sraczki nie mam.
Jeden lubi pomarańcze a drugi jak mu skarpety walą. ...
Ja zaliczam się do tych pierwszych.
Nie spinaj się tak bo Ci co pęknie jeszcze.
Pozdrawiam ��
Jesli to do mnie (bo nie wiem) to ja sie absolutnie nie spinam. Wrecz przeciwnie moze dlatego ze nie wymagam absurdalnych rzeczy od auta i jestem dość z niego zadowolony. Komore silnika raz na jakiś czas się myje i tyle bo przepływ powietrza musi przez nią być. Co do twoich preferencji zapachowych to zaufam twojemu doświadczeniu w tym temacie ale przyznam że niespecjalnie mi ta wiedza potrzebna bo sam aż tak dogłębnych analiz nie prowadzę.
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Trzeba było kupić sobie coś premium, tam miałbyś czyściej
Cytowałem tu kiedyś przykładowe wątki z forum użytkowników Rolls-Royce'a i Bentleya (współczesne modele, nie jakieś muzeum) i ich problemy wcale istotnie nie różnią się od naszych albo (tfu) oplowskich. :mrgreen: Świat zszedł na psy.
-
Sorry Panowie. Nie wiem czym jezdziliscie i teraz śmigacie. "Trochę" aut miałem, "trochę" km zrobiłem i kufa NIGDY błoto nie leciało mi do komory silnika przez nadkola.
Ja wiem, że forum Fiata i to nie wada tylko "feature". Ale krowa weź na litość czasem podejdź krytycznie [emoji14]
Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka
-
...nadkola...racja...tez mi to sie nie podoba...do tego dodam zbierajacy sie brud w tym miejscu gdzie odblokowywujemy maske po prawej i lewej stronie lacza sie dwa elementy ta czarna maskownica z przodem karoserii koloru pojazdu...szpetnie to wyglada...gdyby nadkole bylo integralna czescia calosci karoserii i po jego zakonserwowaniu dodac ten plastikowy element plus konkretna oslona spodu silnika...niech by juz zostala ta plastikowa...bylo by moze inaczej...a tu plusz babki strzelil...ekonomik edyszyn :)
-
Eee tam jesteście jak ginekolog - szukacie problemów tam gdzie inni znajdują radość ;-)
-
Cytat:
Napisał
marx30
Eee tam jesteście jak ginekolog - szukacie problemów tam gdzie inni znajdują radość ;-)
Po 3 latach małżeństwa śmiem też znaleźć jakieś wady;P
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
:) a co to bedzie po 10...20...30...wymiana na nowy model :)...
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
To prawie nowa żona. Gorzej po 10ciu to już jest kazirodztwo jak mawiał mój sąsiad. A tak na sero nie ma coszukać wad na siłę bo można sobie tylko obrzydzic. Jak to mowia nie pożądaj żony bliźniego swego bo nie ugotuje Ci niczego lepszego. I to samo z samochodem każde ma jakieś wady i zalety.
-
Cytat:
Napisał
Kot66
:) a co to bedzie po 10...20...30...wymiana na nowy model :)...
No dla mnie zupełnie coś nowego. Auta co dwa lata wymieniam. Z jedną babą aż 3 wytrzymałem. Choć pewnie dlatego, że więcej czasu spędzam z autem [emoji14]
-
Przypomina mi sie szef od budowlańców którzy stawiali mi obecny dom. Temat zszedl na partnerki a on "A ja już czwartą dre. Przy jednej dziurze to i kot zdechnie". Miał szóstkę dzieci i tyleżsamo zębów. No ale offtop
-
Ja napiszę że to moje pierwsze salonowe auto i rok temu jak co miałem no prawie rok to uważałem że wszystkim. Z każdą pierdoła do ASO. Ale usiadłem sobie jednego dnia i pomyślałem tak. Gwarancję mam przedłużona na 5 lat. Lakier i tak porysuje itd itp więc poluzowalem pośladki i cieszę się że mam tipka
-
Jak komus syf przeazkadza to mozna wszystkie otwory pianka montażowa wypelnic i po problemie 🙃
-
-
no to styropian ale on po nastu latach się utlenia. Jednak liście i błocko pozostaje najlepszym rozwiązaniem. Bo jak się tego błocka z liśćmi już nazbiera to i wlatywać potem już nie będzie :)
-
Styropian też łapie wilgoć :)
-
Wypełnić betonem. W betonie stal nie koroduje będzie wytłumiony, troche ciezko bedzie opanowac w zakretach ale to drobiazg. Wazne ze bedzie pewnie i na lata
-
Co bloto to bloto, jednak najlepsze. Spojrzcie na niewiasty, one maja duze doswiadczenie w tym temacie i okladaja sie blotem, a nie jakims betonem czy pianka...
-
Beton dobra sprawa. Auto zyska na wyglądzie bo obniży się znacząco oraz dostanie 5 gwiazdkę euro ncap bo strefa zgniotu z przodu w ogóle się nie zgniecie
-
Witam wszystkich. A tak w temacie, zamiast pianki (trzyma wilgoć) lub betonu (trochę ciężki) może wystarczyłoby użyć zwykłego siliconu (lżejszy, nie łapie wilgoci i nie powinien pogorszyć trakcji) ;-)
-
Silikon powoduje korozję! :-)