No ma się zrobić już ciepło :lol: , więc wszystkie bolączki związane z zimnem powinny ustąpić ;-)
To jest widok strony w wersji do druku
No ma się zrobić już ciepło :lol: , więc wszystkie bolączki związane z zimnem powinny ustąpić ;-)
Na razie pozostaje mi potestować mój charakter, bo pewnie niektorzy by ten temat zapomnieli, a mnie troche męczy/męczyło ;) sie okaże
Jak przestanie jeździć to będziesz się martwił :D
Chyba znalazłem przyczyne stukania ;) tylko sam nie wiem jak to sie odwaliło :) dzis sprzatając w aucie znalazlem w zakamarku po otwarciu drzwi pasazera (po tamtej stronie były stuki) dużą śrubę...nie wiem skąd ona się tam wzięła bo tam w okolicy w drzwiach takiej nie brakuje ale nawet po otwarciu drzwi nie miała jak wypaść. Zdjęcie poglądowe gdzie to siedziało tylko po drugiej stronie...
Załącznik 40229
Aż mi się przypomniał kawał o mechaniku i kasetach w schowku... :);)
Jak nie Ty , to popytaj domowników czy ktoś nie znalazł i nie włożył a przy tym zapomniał o niej powiedzieć . :roll:
Może przy okazji rozwiązał Ci się problem odgłosów przy rozruchu tzw kulek w garku? ;)
Heh nie wiem jeszcze pozaglądam moze gdzieś tam takiej brakuje ;):)
Auta coraz droższe - tu po części piszą co jest między innymi przyczyną :
https://wrc.net.pl/is-kierowco-masz-...-sie-go-pozbyc
Bardzo lakoniczny wpis poparty jednym przykładem i kto wie czy nie wyssanym z palca. Tak było w PRL 😉
Podobno mniej się ściąga aut zza granicy i niby więcej ludzi przez COVID boi się zadłużać na zakup, ale to co najwyżej może trochę podnieść cenę sprzedaży używanego u prywatnego właściciela. Nie wierzę jednak, że używany miałby być droższy od nowego
Ciekawe ile bym dostał za Tipo pop HB z 15kkm? 😉😂
Witam. Panowie zbliża się chyba nareszcie wiosna i poszukuje dobrego zapachu do samochodu, czy możecie coś doradzić w tej kwestii?
wunderbaum black classic!!!
albo spraje z serii FOEN - tez dosc trwale
albo dla alergikow - swiezo zmielona kawa w plociennym woreczku.
co kto lubi
Osobiscie od lat black classic :)
Wunderbaum zawsze świetnie pachnie przez długi czas, również polecam :)
...witam....mamy tu gdzies temat kupna-sprzedazy Tipo...??...chodzi mi o uzywane pojazdy :)
Taki ogólny wątek znalazłem - musisz pomyszkować ;-)
https://fiatklubpolska.pl/sprzedam-samochod-477/