To jest widok strony w wersji do druku
-
To coś masz źle ustawione . Spróbuj po ustawieniu ekranu zrestartować radio
-
Cytat:
Napisał
KOBRA
To coś masz źle ustawione . Spróbuj po ustawieniu ekranu zrestartować radio
Dzięki spróbuje. Coś jest nie tak, przy wyłączaniu stacyjki jak gaśnie radio to też system zamyka się przez oryginalne menu.
-
Cytat:
Napisał
KOBRA
Nie trzeba dokupić router wpiąć do usb i do niego wkładasz kartę i masz internet . Ale trzeba router nie modem . Ja kupiłem sobie na ali taki za 150 zł
Też tak mam trzeba na domek po lewej na górze nacisnąć i wraca do ekranu głównego . Zawsze zapalenie auta to ekran radia .co do ekranu głównego musisz sobie poustawiać . ja mam albo prędkość albo zegar a obok małe ikonki Yanosika radia Map itp.
To starego menu wcale u Ciebie nie widać ? Po ściągnięciu launchera ?
-
Cytat:
Napisał
bartusssp
To starego menu wcale u Ciebie nie widać ? Po ściągnięciu launchera ?
Nie starego nie ma . Uruchamia sie radio naciskam na domek i mam Lanchera. Czasami wskakują mapy nie wiem od czego to zależy
-
Cytat:
Napisał
KOBRA
Nie starego nie ma . Uruchamia sie radio naciskam na domek i mam Lanchera. Czasami wskakują mapy nie wiem od czego to zależy
To ja nie wiem, nie umiem tego ustawić. Dzięki za pomoc.
Udało mi się trzeba zmienić w ustawieniach radia aplikację domyślną z oryginalnej na ściągniętą.
-
Witam Panowie, tipo wersja tipo z 2018 roku
którego chinczyka polecacie do zakupu?
w tym momencie widze 3 opcje / 3 modele
apropos kamery cofania - duzo trzeba auta rozebrać ?
-
Cytat:
Napisał
lukasR
w tym momencie widze 3 opcje / 3 modele
to pokaż które ci się podobają
Cytat:
Napisał
lukasR
apropos kamery cofania - duzo trzeba auta rozebrać ?
Zależy którą wersję posiadasz sedan ,HB ,SW.
Ale ogólnie nie ma problemu
-
Cytat:
Napisał
KOBRA
to pokaż które ci się podobają
Zależy którą wersję posiadasz sedan ,HB ,SW.
Ale ogólnie nie ma problemu
https://pl.aliexpress.com/item/32854...fVapcZ30dRj9Fo
z magazynu z chin sa 3 "modele"
mam sedana z 2018 roku
-
Ale z Chin te opcje dwie są do wyrzucenia są za słabe . W grę wchodzi tylko 4G RAM i 64G ROM więc na resztę nawet nie patrz . Ponadto z chin dolicz podatek i Vat . Więc chyba lepiej Germany .
-
Cytat:
Napisał
lukasR
Niestety nie ma px6 do tipo więc jedyna sensowna opcja to px5, jest nawet dostawa z niemiec, zmawiałem z magazynu niemieckiego i w 3 dni było, bez żadnego vatu/cła.
-
Cytat:
Napisał
KOBRA
Podłączenie proste nie można się pomylić Przewody są plug&play . Na facebooku jest grupa TIPO KLUB PL i tam jest instrukcja montażu radia zrobiona przez kolegę Marka Suchanka do pobrania dla klubowiczów . Najwazniejsze przy kupnie jest wybór 4GB RAM i 64GB ,ja do tego mam androida 10 wiekszość jest z androidem 9 .
W Warszawie jest za 1300 :
https://www.radio2din.com/product-pa...DnfrKWgZTnFyU8
Tak nawiasem mówiac swoje 5 calowe wystawiłem na sprzedaż i poszło z oryginalnym mikrofonem za 500 więc taniej mi wyszło chińskie .[emoji38]
A w tym “chińczyku “ ustawie opcje świateł czy blokady drzwi jak w oryginalnym radiu?
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
-
Witam. A może ktoś mi wytłumaczyć co to jest px5 ? Kilka razy się z tym spotkałem a nie mam pojęcia o co chodzi
Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
-
To jest chip w urządzeniu kiedyś były PX 3 później PX5 a teraz już są PX6
Porównując najnowsze jednostki główne PX5 i kilka dostępnych jednostek PX30, główne różnice to:
- PX30 ma tylko 2 GB pamięci RAM / 16 GB pamięci ROM, podczas gdy PX5 ma do 4 GB pamięci RAM / 32 GB pamięci ROM
- PX30 ma Mali G31-GPU, który obsługuje Vulkan i OpenGL ES 3.2, podczas gdy PX5 obsługuje OpenGL ES 3.0. ze starszym procesorem G6110.
- PX30 ma już Androida 8.1, podczas gdy PX5 jest na poziomie Androida 8.0
- PX5 obsługuje odtwarzanie wideo 4K, podczas gdy PX30 nie ma wbudowanego dekodera sprzętowego dla 4K.
-
Cytat:
Napisał
KOBRA
To jest chip w urządzeniu kiedyś były PX 3 później PX5 a teraz już są PX6
Porównując najnowsze jednostki główne PX5 i kilka dostępnych jednostek PX30, główne różnice to:
- PX30 ma tylko 2 GB pamięci RAM / 16 GB pamięci ROM, podczas gdy PX5 ma do 4 GB pamięci RAM / 32 GB pamięci ROM
- PX30 ma Mali G31-GPU, który obsługuje Vulkan i OpenGL ES 3.2, podczas gdy PX5 obsługuje OpenGL ES 3.0. ze starszym procesorem G6110.
- PX30 ma już Androida 8.1, podczas gdy PX5 jest na poziomie Androida 8.0
- PX5 obsługuje odtwarzanie wideo 4K, podczas gdy PX30 nie ma wbudowanego dekodera sprzętowego dla 4K.
px5 ma androida 9 już od jakiegoś czasu, tylko z tym androidem 9 to śliska sprawa, bo część zestawów ma specyficzny moduł BT który nie ma sterownika pod 9, więc można mieć px5 i brak możliwości upgradu do androida 9. Chociaż ta sytuacja nie dotyczy raczej zestawów do tipo.
-
Mam radio PX5 4/64 GB ANDROID 10.
Nie wiem jak ustawić aby po połączeniu telefonu z radiem po bluetooth ustawić dzwonek połączenia przychodzącego w radiu.
Teraz mam taką sytuację że jak telefon dzwoni to radio ma swój dzwonek (coś w stylu Nokia tune) a telefon ma swój dzwonek (ustawiony przeze mnie).
I tak gra jedno i drugie. Trochę to dziwne i nie wiem jak to zmienić... grzebałem już prawie wszędzie.
Ktoś już może to ogarnął?