Ewentualnie wyślij zapytanie o identyczna konfigurację do innych dilerów i zobacz co i kto Ci zaproponuje zanim spalisz mosty za sobą ;p
To jest widok strony w wersji do druku
Ewentualnie wyślij zapytanie o identyczna konfigurację do innych dilerów i zobacz co i kto Ci zaproponuje zanim spalisz mosty za sobą ;p
Nie jestem aktualnie w domu i nie mam dostępu do umowy...
Ja mam w umowie zapis który mówi że jeśli auto będzie z rocznika 2016 to od ceny auta będzie rabat 4000. Jeśli będzie to rocznik 2017 cena będzie zachowana jak w umowie. Sprzedawca mi powiedział że mogą ale wcale nie muszą być rabaty na rok 2017. I jak widać rabatów brak. Jak ja się cieszę że auto mam z 30 grudnia 2016. Za 4000 przedłużę sobie gwarancję
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
I jeszcze zostanie
JTN Mam nadzieję na fotki jak dotrą!
Oczywiście :)
Ja o tym wiedziałem, jak zamawialem w 2016 to poprosiłem o wpis co do ceny z 2016, czyli gwarancja ceny.
Ja teoretycznie mam termin na koniec lutego - zamawiałem przed świętami, podobno w pierwszym tygodniu lutego schodzi z produkcji a potem 2,5 tygodnia na transport.
Kupiłem w styczniu , trochę fuks byłem z Szwagrem po odbiór 500X i gdy czekaliśmy na wydanie okazało się że gość który zamówił i skonfigurował pod siebie auto nie dostał kredytu, a że byłem na kupnie jakiejś używki auto i wyposażenie spasowały,sprzedawca dał dobrą cenę to wpłaciłem zaliczkę
Mój dealer zamówi dla mnie te listwy progowe za 150pln. Więc będzie jeszcze taniej
Ludzie, czytajcie co podpisujecie. Jak widać, każdy salon ma swoje własne wzory umów. Teraz to ja bym pocisnął ich o jakieś fajne sztuki z wyprzedaży rocznika. Jest tego trochę na placach, a dealerzy będą coraz bardziej zdesperowani.Patrz http://stock.fiat.pl i wybieraj :smile:
Szkoda, że do Tipo nie można zamawiać montażu fabrycznego.
Ale czego fabrycznego ?