no wyobraź sobie ze 12 lutego będę miał 40-stkę więc można założyć, że auto będzie moim prezentem urodzinowym :)
Odpisałem Ci w poście o felgach, że podobają mi się te TI - są śliczne
To jest widok strony w wersji do druku
no wyobraź sobie ze 12 lutego będę miał 40-stkę więc można założyć, że auto będzie moim prezentem urodzinowym :)
Odpisałem Ci w poście o felgach, że podobają mi się te TI - są śliczne
Panowie, obwód wszystkich 3 typów opon jest taki sam (+-kilka mm) inaczej licznik trzeba by przestawiać. Tak wiec jedynymi znaczącymi różnicami sa komfort względem wyglądu, gdzie wygląd oznacza znaczące zwiększenie kosztów opon, felg jak i przekładek, ale też mniejszy dyskomfort na zakrętach ( ale pamiętajmy ze tipo to nie wyścigówka). Ja wybrałem komfort i cenę, oraz spokojne pokonywanie zakrętów. Jak sie jedzie to felg nie widać :p
W Tipo na 17 i tak zostaje sporo komfortu.W porównaniu z 16 jest minimalna różnica.Grande Punto na 17 to jest twarde.
Powiem szczerze że ciekawi mnie ta różnica bo w Lancii Lybra między zimowymi 15 a letnimi 16 różnica w komforcie jazdy była spora :D
Dokładnie, latem mam orginalne 17-tki a zimą stalówki 16-tki.
Pomiędzy 17-tkami a 16-tkami nie ma aż takiej dużej różnicy w komforcie jazdy.
Na 17-tkach jeździ się równie komfortowo jak na 16-tkach.
Pojawiły się:
http://allegro.pl/listwy-progowe-fia...673700990.html
nie za krótkie?
Ja mam czarne i trochę tak ale jest ok
Fiat chyba robi sobie przysłowiowe jaja ze swoich przyszłych Klientów.
Auto zamówione na początku listopada, a dziś taki mail od dealera:
"Witam Panie Adamie,
Uprzejmie informujemy, iż FCA przesłało w dniu wczorajszym warunki sprzedaży samochodów z roku produkcji 2017.
Niestety nie utrzymało promocji z roku 2016 która wynosiła -2400 zł, a na chwilę obecną dają -400 zł.
Pana samochód, który przyjdzie z rocznika 2017 klasyfikuje się do nowej promocji, a to znaczy, że auto po nowej promocji (uwzględniając maksymalny upust z naszej strony) będzie kosztował 50 340 zł, a nie 48 340 zł.
Na chwilę obecną różnica w cenie pomiędzy rocznikiem 2016, a 2017 wynosi 2000 zł.
Posiadanie rocznika 2017 to wiele korzyści, np.:
- posiadanie najświeższego auta,
- najdłużej utrzymana wartość pojazdu
- najlepsza cena za rok 2017 wśród konkurencji
Panie Adamie, proszę o informację, czy nowe warunki są dla Pana do zaakceptowania?".
Jak to się ma do umowy podpisanej w listopadzie?