A co za problem ubezpieczyć szybę i wysłać kurierem? Ech...
A tutaj mała ciekawostka. Fiat Tempra, zdjęliśmy bok, co by wstawić nowy. Wiedzieliśmy, że jest źle, ale w sumie szykuje się gruby serwis blacharski.
Załącznik 23967
To jest widok strony w wersji do druku
A co za problem ubezpieczyć szybę i wysłać kurierem? Ech...
A tutaj mała ciekawostka. Fiat Tempra, zdjęliśmy bok, co by wstawić nowy. Wiedzieliśmy, że jest źle, ale w sumie szykuje się gruby serwis blacharski.
Załącznik 23967
Progi też masz niezaciekawe ;-)
Też taka opcja wchodzi w grę, niestety sąsiad, który się tym zajmuje stwierdził, że skończyły się dotacje na auta (za złomowanie) i może dać niewiele.
Gdyby się zgodził to pewnie byśmy już oddali, a tak temat wisi, zobaczymy.
@boch, tak progi, podłoga z przodu (dziury na wylot), niestety w Tipo/Tempra to standard, blacha mimo ocynku (30%) lubiła łapać rudę.
Zastanawiamy się nad opcją całkowitej renowacji, ale to jest gruby temat.
Ja dziś skończyłem lakierowac clio. Nawet nieźle wyszło bo w lakierni całkiem nieźle dobrał kolor, mieli co robić bo to srebro było.
Ja Cię Michał i tak nie rozumiem.. jak widzę tyle rudej to sobie myślę.. Auto sprawne warte pewnie z 1000-2000zł a żeby do takiego stanu go doprowadzić musisz władować pewnie 2gie tyle a to i tak robota na parę lat.. Dla mnie po prostu nie warto inwestować no chyba że to jakaś sprawa sentymentalna.. ;)
No proszę... wczoraj będąc w Ově, przełączyłem się na lokalną rockową stację. Akurat leciała tam reklama autoserwisu i mnie olśniło: wyłapałem słowo "autosklo".
Dzida. Na ostatnią chwilę wpadłem tam, bo akurat byłem w pobliżu a dziś dostaję malla, że szyba jest, jak się decyduję to na piątek będzie i w piatek mi to jeszcze zamontują, jak podrzucę auto na 12.
Da się? Da.
A ja chciałem kasę rodzimemu serwisowi zostawić...
Szyba się wymienia.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...ecf8b87c4c.jpg
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
A mnie właśnie kurier przywiózł amortyzatory Sachs i odboje KYB. W pudełku zabrakło paragonu...
A ja skorzystałem z ładnej pogody i wyczyściłem i zakonserwowałem ogniska rudej. Nie było tego dużo ale zawsze. Załącznik 23985Załącznik 23986Załącznik 23987Załącznik 23988Załącznik 23989 A jeszcze zapytam po co jest ten plastik w poprzek auta widoczne na ostatnim zdjęciu, jakie zadanie spełnia?
Wygląda jak deflektor. Jest z przodu? To ma za zadanie zmieniac obieg powietrza pod autem.
Chyba :-D
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
A widzisz, widocznie partaki tych co odwiedziłeś u nas.
Jak dasz 1000 to Ci nawet podrzucę pod drzwi ;) Auto od nowości w rodzinie, trochę sentyment, sami nie wiemy. OC opłacone, więc stoi i czeka za lepszymi czasami.
Plan taki - a są warunki - żeby zrobić na tip-top auto we własnym zakresie. Koszty to inna sprawa. Aktualnie wydatki, więc krucho. Co dalej? Trudno powiedzieć.
Zrobić i co dalej? Sprzedać w stanie tip-top? Więc opcja złomowania wchodzi w grę, szkoda z drugiej strony, dużo historii rodzinnych związanych autem.