Witam i pozdrawiam wszystkich
To jest widok strony w wersji do druku
Witam i pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich.
Na forum jestem od jakiegoś czasu, byłem nieaktywny bardzo, że bardzo, ale podejrzewam, że teraz to się zmieni bo zakupiłem ponownie fiata, ale tym razem Palio Weekend 1.6 16V PB+LPG
Hej wszystkim, nastal okres awaryjnosci maryski wiec dolaczam do klubu :)
Witam wszystkich
Witam wszystkich
Witam wszystkich forumowiczów serdecznie.
Mam na imię Ryszard i jestem z Augustowa. Posiadam oczywiście fiata Lineę z silnikiem 1.4 Dynamic 77KM, tym samochodem przejechałem już 77tys km.
Auto kupiłem w salonie z instalacją LPG, która do chwili obecnej sprawuje się super, bez problemów jak też cały samochód.
Ogólnie z tego samochodu jestem bardzo zadowolony, jedynym minusem jest za mała moc silnika.
Witam serdecznie forumowiczów
Witam szanownych forumowiczów.:lol:
Hey Guys, I love your forum! I'm from germany and there isn't any big Fiat forum like these! My only problem is, that i can not speak polska but my girlfriend is from Poland! So she must translate everything! :D
Thank you for this beautiful site!
były właściciel pandy, przyszły właściciel fiata ...
dzień dobry
Wita wszystkich użytkownik Fiacika Palio Weekend 1.2 :)
Ja również wszystkich witam. Dzisiaj kupiłem seidici 1,9 Multijet. Na razie jestem bardzo zadowolony. Brakuje tylko polskiej instrukcji obsługi :(
Hej:) witam wszystkich:) i z góry dziękuję za wiedzę, którą będę czerpał z forum:)
Witam wszystkich i Pozdrawiam.
Zajmuję się rozrządem w Lanci Y 1.2 8v
WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE:) JESTEM POSIADACZEM FIATA PUNTO II 1.9D 3D:):lol:
Witam wszystkich forumowiczów!
Miło, że tworzycie wspólnie miejsce, które z pewnością będę często i chętnie odwiedzał.
Przy okazji dla wszystkich, najlepszego na nowy rok i żeby Wam się auta nie psuły. :smile:
Pozdrawiam
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Post przeniosłem. byrrt
Witam wszystkich serdecznie
Witam wszystkich serdecznie.
Jestem nowy. Bardzo przepraszam, aleja mowie malo po polsku, jestem Wegier, ale mieskam w Warszawa.
hej
witam :)