To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Codziennik -
No i poszedłem za ciosem, kupiłem kabel diagnostyczny. Maryś dostaje prezenty, tylko żeby luba się nie dowiedziała, że moje zaskórniaki poszły :-)
Choć ostatnio jak mówiłem, że będę wymieniał parę rzeczy przy samochodzie odpowiedziała
..."Zlot niebawem, a maryś musi się przecież godnie prezentować"... i to było dla mnie zielone światło do działania.
-
Cytat:
Napisał lukq
"Zlot niebawem, a maryś musi się przecież godnie prezentować"
ja bym się nie cieszył. pewnie chce się wkupić w łaski. sama coś kupiła i teraz kombinuje :D
-
powiem tak, Nic mi na ten temat nie Wiadomo.
Paweł będziesz na zlocie, to jakąś flaszkę w końcu wypijemy.
p.s
Coś już wiadomo, bo jakoś cicho jeśli chodzi o zlot co i jak.
-
no ja też właśnie zakupiłem hamulec BREMBO & FERODO na tył i poduszkę silnika od strony rozrządu i dodatkowo mam nowy mieszek od hamulca ręcznego bo stary mi się zepsuł ... :)
same te graty to koszt: 580zł .... jeszcze olej i filtry do zakupienia zostały więc pewnie jakiś 200zł góra 250 :)
-
Jak tak pisaliście o "dziewiczych" mandatach, to kiedyś, jak jeszcze bawiłem się w kabaretowanie, wracaliśmy gdzieś z nad morza z jakiejś chałtury i kumpel dostał 19pkt i 500 na raz. Prawka jeszcze rok nie miał i tylko 21pkt w puli, ale był wściekły... a wy tu pitu pitu 4 pkt :P
-
u mnie już jest 7 :D 2 dni po kolei więc aż strach dziś wsiadać :D
-
u mnie się chyba pokasowały już, ale też dostałem za podwójną ciągłą 250 i 5 pkt, bo nie chciało mi sie jechać zawrócić na rondzie, tylko sruuu pod zakaz. wydawało mi się, że nikt nie widzi bo było ciemno .... ale jak dochodziłem do zakrętu to już na mnie czekali :evil: w stresie nie moglem znaleźć papierów, więc podwójna próba dmuchania była ... ehhhh. 0,00 oczywiście, ale stress ogromny... wszystko to działo się w granicach miasta Białogard. Kolegę też złapali jakieś 2 tyg temu, czarne nie oznakowane Stilo tam grasuje od czasu do czasu, prawdopodobnie wypożyczane z Polanowa.
PS. Ktoś ostatnio pisał o CB.
CB
bloczek pod radyjkiem, aby nie latało po dziurach, a po prawej mój głośnik od Sub"a już "wylatany" ;-(
-
No i dziś odwiedziłem z dwoma kumplami Sandomierz i przywiozłem to :D
http://fiatforum.com.pl/imgshack/_t/t_0001382.jpg
-
ładne parapety tylko ten znaczek VW jakiś parchaty
pogratulować :)
ja pierwszy raz w tym roku umyłem i zatankowałem seja :!:
zaczynam sezon :badgrin:
-
Znaczek VW zostanie zastąpiony emblematem fiata :)
-
Ja dziś wymieniłem w Mery gumy wahacza, tuleja stabilizatora łącznik stabilizatora, do tego kompletne hamulce oraz termostat z płynem chłodniczym. Na koniec ustawienie zbieżności i Mery ma druga młodość
-
..., a mnie o 3 w nocy obudzili Panowie z radiowozu i poprosili abym sobie zamknął CC bo drzwi kierowcy są niedomknięte i centralny w nich nie zaskoczył. =D> "O takich cudach to nawet fizjologom się nie śniło" :lol:
-
to mili byli ci panowie. aczkolwiek mogli go do rana popilnować żeby cię nie budzić. :D
a tak serio to czasem trafia się dobry patrol
-
A czasami taki że za lekki rowek wyrzeźbiony nadkolem przez niskie sportowe zawieszenie zabiera dowód tłumacząc że na jeden osi muszą nie znajdować takie same opony :D :lol:
-
witam. jutro odbieram bravo zobaczymy co to z tego wyjdzie
-
mo dziś wybił 100.000 km. na liczniku. niby nic szczególnego, zwłaszcza jak się używane auto kupiło, ale jak dla mnie fakt godny odnotowania.
-
a ja wczoraj odebrałem Bravo. i muszę powiedzieć że całkiem przyjemne auto. może trochę za sztywno je zestroili ale i tak jest zabójczo fajne :D
-
No to czekamy na foto i opis autka ;)
Jaki kolor?
-
bravo jest śliczne :)
mi dzisiaj wybiło 180 000 km na liczniku - przejechałem już 29tys ....
-
Cytat:
Napisał BS
mi dzisiaj wybiło 180 000 km na liczniku - przejechałem już 29tys ....
gratuluje i dalszych zer w przebiegu bezawaryjnej jazdy.
P.s mi także niedawno stuknął taki zacny/nie zacny wynik.