Nobla temu co zaprojektował coś takiego na zewnątrz auta. Porysowane widziałem już w salonie.
To jest widok strony w wersji do druku
Nobla temu co zaprojektował coś takiego na zewnątrz auta. Porysowane widziałem już w salonie.
O którym elemencie mowicie? Dajcie fote
Ramki drzwi na słupku środkowym
Widziałem sedana w uboższej wersji i słupki B były oklejone matową folią.Wolę jednak ten błyszczący porysowany plastik.
To jakie się rysują, matowe czy błyszczące? Ja w hb pop mam matowe, ale na razie jeszcze Tipek nie był nawet myty więc ciężko powiedzieć jak będą wyglądać przy dłuższym użytkowaniu.
U mnie sedan pop. Plastik na słupkach błyszczący i rysuje się łatwo...
SW pop I jest mat.
Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka
Może zależy od koloru samochodu ( biały -mat) albo od tego czy lusterka lub klamki sa w kolorze. Ja mam białego i klamki i lusterka czarne i słupki matowe.
Carbonem to i po problemie
Właśnie jestem po myciu samochodu i jak na razie plastiki są gładziutkie i błyszczące :cool:
Najważniejsze, że tego nie widzę gołym okiem, a z lupą koło samochodu nie chodzę :mrgreen:
To czy sa matowe a blyszczace zalezy od wersji wyposazenia. W lounge sa na pewno blyszczace a raczej rysujace sie.
potwierdzam ze są błyszczące i nie można z nimi jeździć powyżej 100km/h bo od samego pędu powietrza się rysują :)
Irytuje mnie tez to ze makaroniarz nie pomyslal i nie moge sterowaniem kiery przelaczac ulubionych stacji. Mogli dac chociaz opcje na szukanie stacji lub przelaczanie ulubionych.
rzeczywiście to i irytujące. Ale plusem jest to że chociaż mp3 można przełączać
A mnie się nie podoba to, że jak samochód jest zamknięty (dłuższy czas) i go otworzę z "pilota" to nie zamknie się sam(gdy nie otworzy się drzwi)- chyba , że mam coś źle ustawione ;)