To jest widok strony w wersji do druku
-
wysłałem zapytanie do Fiata o cenne przedłużenia aktualizacji map
i jest nie ciekawa odpowiedz
Odpowiadając informujemy, że zgodnie z danymi zawartymi w naszym systemie informujemy, że istnieje możliwość zakupić Usługę MoparÂŽ Map Care lub odpłatnie przedłużyć na 3 lata. Cena cennikowa jest podana w katalogu części zamiennych. Wystarczy wybrać numer katalogowy 71808735 (system Uconnect â VP2 Refresh 5ââ, 7ââ i 8,4''; Alfa Connect â Giorgio 6.5ââ i 8.8ââ) Tylko dealerzy upoważnieni są do wystawiania zamówień w systemie i mogą zakupić MoparÂŽ Map Care. Uwaga! Przed wykupieniem usługi należy sprawdzić, czy radio jest zaktualizowane do ostatniej dostępnej wersji oprogramowania. Gdyby wykonanie aktualizacji oprogramowania było niemożliwe, NIE będzie można wykonać aktualizacji map.
Każda ASO ma możliwość skorzystania w przypadku zasadnym z pomocy odpowiednich Służb Technicznych FCA POLAND S.A
Cena dostępu wynosi na dzień dzisiejszy 549 zł brutto.
W celu rozwiązania problemu prosimy o kontakt z ASO
-
Witajcie wszyscy :).
Mam do Was pytanie z innej beczki, ponieważ trafia mnie już nie powiem co :). Zakupiłem żonie małego Fiacika 500, ale pytanie związane jest z aktualizacją tomtoma dla uconnect 7. Zarejestrowałem się na maps.mopar ( i to kilka razy z różnych maili). I nie jestem w stanie za nic się tam zalogować. Nic się nie dzieje. W końcu po kliknięciu zapomniałem hasła wyskakuje urocza informacja, iż dane konto nie zostało aktywowane - kliknij link w otrzymanym mailu. Problem w tym, że na żaden mój mail ( z 3 rejestracji) nic nie przyszło... Jak kliknąłem "poproś o wiadomość email" wyskoczyło wpisz kod captcha po lewej stronie. Problem w tym, że nigdzie tego kodu nie ma i nie ma nawet miejsca, żeby go wpisać... Wszystko to działa jak... Fiat... Polski Fiat z pamiętnych czasów :). Cóż mam począć w tym przypadku? Pozdrawiam.
-
Pewnie emaile aktywacyjne wpadają Ci do skrzynki spam?
-
Cytat:
Napisał
Robson_75 Pewnie emaile aktywacyjne wpadają Ci do skrzynki spam?
Pisząc, że nic na moje maile nie przyszło, miałem na myśli również spam i wszystkie zakładki... Dodam, że maile są na wp oraz onecie.
-
To może zmień przeglądarkę internetową?
-
Cytat:
Napisał
Robson_75 To może zmień przeglądarkę internetową?
Próbowałem na Chromie, Firefoxie oraz MS Edge. Normalnie dziwne dziwności.
Edycja - w końcu się udało - po około dobie na jeden mail doszedł link aktywacyjny :).
Wielkie dzięki za chęć pomocy. Pozdrawiam
-
Próbowałem zainstalować aktualizację navi z pena na uconect 7 i zonk. Nie działa. Może ktoś coś podpowie.
-
Cytat:
Napisał
textipo Hi guys, sorry for english but I'm Italian and I don't know Polish language. Rather than ruin Polish with google traslate, I prefer write in English I follow with interest your post about the new 1060 maps . Do you know how I could read a dct file? I've thinked to analyze the dct file to (I hope) understand how it works. I would like to find out the relationship between maps, vin and license starting from a valid dct file. Thanks in advance, Pozdrowienia dla wszystkich
Here is dct file for 1070 maps for VIN : ZFA35600006N08279 ---- > http://esz1.home.widzew.net/Europe-103007.meta.dct
Enjoy :)
-
Mam problem niestety .. wchodzę na mapy każą wpisać vin i nie wykrywa go w bazie .. co mam zrobić? 🙃
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Thank you! Do you think that I could change my VIN on uConnect (by Multiecuscan) , update the map and than put the original VIN? Is it possible? Thanks
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Hello,
thanks for your answer. Yes, actually there aren't a solution but... I never give up ! My problem is different: my uconnect device comes from a demolished car, then also if I pay, I cannot buy a subscription because my VIN is without NAV. Nice rip off...
-
No, you can't change vin in uconnect.
Alfaobd have option to change vin, but not working.
Only proxi alignment change vin, but write your orginal vin from a car.
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight No, you can't change vin in uconnect.
Alfaobd have option to change vin, but not working.
Only proxi alignment change vin, but write your orginal vin from a car.
Ok, so if I know the VIN and the dct associated I cannot to do nothing to update the map, right?
-
Right, at the moment, unfortunately not
-
Jakim programem można otworzyć plik licencyjny?
-
Cześć Wszystkim!
Śledzę forum od jakiegoś czasu... mam nadzieję, że mi pomożecie.
Chciałam zaktualizować mapę w moim Tipku, ostatnią wersją jaką mam to 1011. Pobrałam pliki do 1060 i niestety aktualizacja nie wchodzi.
Czy mógłby ktoś mi podesłać ZIP do 1050-1055?
Będę bardzo wdzieczna!
-
Cytat:
Napisał
DorotaM1986 Cześć Wszystkim!
Śledzę forum od jakiegoś czasu... mam nadzieję, że mi pomożecie.
Chciałam zaktualizować mapę w moim Tipku, ostatnią wersją jaką mam to 1011. Pobrałam pliki do 1060 i niestety aktualizacja nie wchodzi.
Czy mógłby ktoś mi podesłać ZIP do 1050-1055?
Będę bardzo wdzieczna!
licencja dla 1055 : https://drive.google.com/file/d/139Y...ew?usp=sharing
mapy 1055 : http://download.tomtom.com/cs/vp2r/m...TTC-1055.2.zip
-
Ślicznie dziękuję, ale nie mogę pobrać licencji...pojawia się komunikat "odmowa dostępu"...
-
Cytat:
Napisał
DorotaM1986 Ślicznie dziękuję, ale nie mogę pobrać licencji...pojawia się komunikat "odmowa dostępu"...
licencja 1055: https://drive.google.com/file/d/1_RV...ew?usp=sharing
-
Cytat:
Napisał
BrzozaPL
Zaktualizowane, dziękuję za pomoc :)
-
Linki do map oraz licencji 1055 nie działają, ma ktoś działające jedno lub drugie? ;)