...kierownika serwisu w dyby zakuc i na salonie wystawic z napiswm ... kopnijcie mnie w dupe i obrzuccie jajkami...10 jaj gratis...
To jest widok strony w wersji do druku
ASO "Gazet" Zielona Góra jakby ktoś chciał wiedzieć. Ciekawe jakie będzie tłumaczenie z ich strony. Już słyszę te pytania: "dopiero teraz pan zauważył?", "może się samo poluzowało, oberwało?"...tak, a taśma się sama przykleiła, tak zupełnie znikąd.
U mnie też jest taśmą podklejony ten "cycek", który jest zaczepiony o schowek.Takie ala dodatkowe zabezpieczenie :)
Nie zmienia to faktu, ze linka zerwana przez serwis.
Partacze ! Powinni ogladac filmik na youtube jak wyciagac schowek
Witam, jestem po drugim przeglądzie 30 tys. Fiat Tipo 1.6 etorq, przegląd w salonie fiata w Olsztynie. Koszt 1230 zł po rabatach 😐 W tym dezynfekcja klimatyzacji i wymiana żarówki podświetlenia pokręteł nawiewu
Rozj*bales system tą ceną... za co tyle... chyba na premie noworoczna sie zrzuciles...
Tak świece, Olej, filtr kabinowy, filtr oleju, no i robocizna, wrzucę później dokładne ceny
To za swiece policzyli ze 300 zl haha
Jasnowidz, a bardziej czarnowidz 😋 302 zł za 4 świece po rabacie,
-olej 4 litry- 228zl
- filtr oleju 82 zł
- filtr kabinowy 120 zł
- środek do dezynfekcji klimatyzacji 56 zł
- zarowka podświetlenie pokręteł 2 zł, ale wymiana 160 zł 😱
- przegląd okresowy 265 zł
Wszystkie ceny po rabatach
Bogatemu nikt nie zabroni...
Ja za olej z przesylka 165 zl /5L. Swiece przy 30k km po co? Nastepnym razem zamow graty u Pympka, filtr kabinowy ma za ok 60 zl weglowy a nie papier za 120 zl. A filtr powietrza?
Rozwalilo mnie na koniec
"Wszystkie ceny po rabatach"haha
https://www.facebook.com/people/Prze...00001545093359
Sprawdziłem i rzeczywiście przy 30 k km trzeba wymienic, ciekawe czemu przy 95km nie zalecaja.
No i wychodzi tak, ze wymienia się ten filtr przy każdej zmianie oleju...
Panowie, ile kosztuje wymiana rozrządu w ASO, 1.4 benzynka oczywiście, ktoś się orientuje?
Witam. Czy możecie podać jaki jest tak naprawdę zakres drugiego przeglądu przy 30tys przeglodu w tipo 1,4 benzyna? Słyszałem 3 różne wersje w ASO zależności od miasta:
olej wiadomo
filtr oleje wiadomo
filtr powietrza?
filtr kabinowy wg książki tak
płyn hamulcowy wg książki tak ale w ASO już niekoniecznie
świece podobno tak wg ASO
czy możecie podać jak to u was wyglądało i ile kosztowało robocizna i ew części?