Musisz egrac nowy firmware (oprogramowanie) radia a potem probowac. Chociaz jak weszlo 1050 to firmware musi byc w miare swieży.
To jest widok strony w wersji do druku
Musisz egrac nowy firmware (oprogramowanie) radia a potem probowac. Chociaz jak weszlo 1050 to firmware musi byc w miare swieży.
Odpowiedni, przyklejony temat w tym dziale ;)
Witam musisz miec pendrive 10giga bo na 8 i 16 mapy sie nie wgrywaja najlepiej przerob 16g na 10
Ciekawe, ciekawe....
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
[QUOTE=Szary83;396574]Ciekawe, ciekawe.... [f/QUOTE]
Jeśli chodzi o zmianę pojemności pendriva to jest taka możliwość.
https://antyweb.pl/zanizona-pojemnosc-kart-pamieci/
Bardziej chodziło o to, że nie mam problemu z 16GB pendrajwem aby aktualizować...
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
Ja aktualizuje zawsze 32G pendrive, nie kombinuj z pojemnością bo to nie ma znaczenia jeżeli system widzi pendrive . Jeżeli masz problem z aktualizacją ściągnij jeszcze raz plik i ponownie go rozpakuj.
Witam, czy ktoś orientował się ile kosztuje wykupienie aktualizacji po skończonym wsparciu po 3 latach ? Czy sprzedaje to Fiat czy TOMTOM. Pozdrawiam,
Możesz wykupić na TomTom, ale lepiej skorzystać z map wrzucanych na forum a na TomTom wykupić rok usług Live w Europie za 200zł.
https://www.tomtom.com/pl_pl/drive/m...services/fiat/
Czyli mapy od kolegów, a za 200 mogę mieć możliwość pobierania danych o ruchu drogowym LIVE ? A bez usługi nawigacja będzie działać ?
Będzie działać tylko nie będziesz miał aktualnych informacji o korkach i zgłoszonych przenośnych fotoradarach, te stacjonarne będą tak aktualne jak aktualne masz mapy. Ale możesz też korzystać z AA i jechac na mapach googla tam informacje o korkach będziesz miał aktualne.
Warto wejść w telefonie w aplikację Uconnect LIVE i w zakładce Uconnect LIVE status sprawdzić kiedy wygasa status.
W moim przypadku aktualizacja map wygasła w sierpniu 2020 a status LIVE dopiero 31.12.2022 i zawiera Traffic Service i pobiera dane o ruchu drogowym.
Ale po co za 200pln info o korkach i radarach.
Yanosik najlepszy i za darmo i wielokrotnie uratował mnie od mandatu.