Tedybear, te nakładki na progi to są oryginale ? jaka cena i gdzie można zakupić ?
To jest widok strony w wersji do druku
Tedybear, te nakładki na progi to są oryginale ? jaka cena i gdzie można zakupić ?
Na portalu aukcyjnym są w cenie ok.160 zł .
MICHO bibi właśnie na allegro już nie ma. Ale napisałem maila do tych co sprzedawali na allegro. Sprzedaje to Diler Fiata w Sieradzu. I jest to oryginalny produkt FIATowski, który nie wiedzieć czemu nie jest w katalogu gadżetów do naszego autka. Zresztą jak napisałem wcześniej dałem mojemu dilerowi to myślenia bo podesłałem mu owe progi i ma mi w poniedziałek dać odpowiedź co i jak.
Ale wyglądają kozacko to trzeba przyznać
MICHO żona niech się nie poddaje. Moja zdawała ileś tam razy i wkońcu zdała. Jak tylko chce jeździć to niech próbuje.
Tedy, polecam 538, mam i chwalę mocno! Do listy dodaj dobrą ładowarkę USB, polecam Aukeya i uchwyt na telefon :)
Uchwyt mam. Samsunga. Ładowarkę muszę kupić. A dlaczego akurat ta ładowarka?
Kupiłem wersję 4x 2.4A, czemu Aukey? Nie jest mega drogi jak na to co oferuje, ale jakościowo doskonały, parametry jakie podaje producent są realne i przede wszystkim masz pewność, że to nie szajs za 15zł który nie wiadomo czy padnie sam czy rozwali do tego telefon / tablet.
Co do maty na podłodze:
Załącznik 26256Załącznik 26257
Gdzie kupiłeś matę - może to był producent Rezaw-Plast? bo ja chce taka sama kupic i to jest wlasnie ten producent. Jeśli masz taka sama co moje zdjecie strone wcześniej to powinieneś mieć po prawej stronie maty logo producenta
Tak tak to ta:) Mam też komplet dywaników od nich w tym samym stylu - choć tutaj mam zastrzeżenia do tylnich, bo to są w całości 2 dywaniki i "łącznik", który jest za długi i robi się trochę taka buła na środku:/. Jeszcze pomyślę co z tym zrobić.
Im bliżej odbioru tym więcej obaw.
Myślicie, że dobrze zrobiłem wybierając 16 calowe aluminiowe felgi zamiast 17?
Wybierając 16 kierowałem się większym balonem czyli komfortem jazdy po mieście i tym, że opona 16 calowa dobra to koszt około 300-350pln ale już 17 calowej to koszt powyżej 500pln za sztukę.
Dodam, że też będę latał po expresówkach i autostradach. W Mondziaku miałem chyba 14 czy 15 i też dało się jeździć.
a teraz im bliżej tym coraz więcej obiekcji że może trzeba było wziąć 17stki :) Szczególnie że część z Was lata na 17-tkach
Ja mam te domyślne 15'' stalowe i jeździ mi się całkiem fajnie:D Ale może nie jestem zbyt wymagający...
Krzolek skąd kupiłeś tę matę do bagażnika? Przeczytaj proszę co wyżej napisałem :)
dzięki za info z góry
Tedy! Ja kupiłem auto na fabrycznych 15 które będą na zimę! Na lato max 16 cali! Jak dla mnie na 17 to tylko ładnie wygląda! Komfort już nie ten! Mam 42 lata i lubię już jak jest miękutko ;)