Teraz się mnie czepli :-P
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
To jest widok strony w wersji do druku
Teraz się mnie czepli :-P
We wrocku jak wchodzsz na giełde to odrazu w nos uderza plak, a potem widać błyszczące auta :D ogólnie jak jest ciepło to lepiej przy aucie posiedziec niz zmarnowac czas na pierdoły. ja czekam na ciepłe dni myjnia polerka wosk itp :D
U mnie na pewno regulował lewo - prawo ale czy dobrze tego nie wiem ;) Świecą ok.. Choć mam wrażenie, że lewa świeci lekko wyżej.
Nie no ja sylikonu nie dawałem.. Kolega w 1.8 też wymieniał i miał spokój a uszczelki nie kleił.. Trzeba coś z tym zrobić - skoro nie udało się normalnie to trzeba spróbować metody nr 2..
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
Edit:
Dziś udało mi się umyć auto, w prawdzie przy panujących temperaturach odpadało mycie ręczne, ale ważne że chociaż na automatycznej byłem ;)
Załącznik 6129 Załącznik 6130
Muszę w wolnej chwili sprawdzić jakie ja mam napięcie na żarówkach bo wydają się dość żółto świecić to raz, a dwa, że chyba kiedyś będę musiał je jednak rozebrać i wyczyścić bo na szkle widać od wewnętrznej strony lekki nalot jak lampy świecą. Jak są wyłączone wydają się krystalicznie czyste.
Ładnie ryjek wygląda na soczewkach.
Wiem, że niektórzy dają przekaźniki i prowadzą zasilanie prosto z akumulatora do świateł...
No i najwyżej tak się zrobi. Mam dołożone przekaźniki ale są one w kabinie aby odciążyć przełącznik zespolony. Najwyżej się je przełoży pod maskę..
Tzn dużo to kwestia zdjęcia, ale no nie są jakoś krystalicznie białe.. Chyba, że kiedyś pójdę dalej i wstawie jakiś xenon + postojówki ledowe..
Wiesz skoro masz osram, to światło powinni być białe, bynajmniej ja tak miałem.
Sprawdź miernikiem jakie napięcie masz na żarówce
Ale popatrz jakie teraz wkładają przewody w instalacje elektryczne :roll: Taki przekrój powinien być do żarówek od podświetlenia deski a nie do świateł drogowych.W dużym Fiacie przekaźniki były przy lampach a przewody miały przekrój 2.5mm2 a teraz będzie jakieś 0.5-0.75 mm2.Co raz gorzej te auta klepią :doubt: