Witam potrzebuję pomocy kogoś z pomorza w wykasowaniu błędu po wymianie przekażnika świec.Nie mam programu żeby to samemu zrobić.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam potrzebuję pomocy kogoś z pomorza w wykasowaniu błędu po wymianie przekażnika świec.Nie mam programu żeby to samemu zrobić.
Rynio masz kabel? Jesli tak to wysle ci na maila program, daj go tylko na pw
Taplniete w notatniku drugiej generacji
Za tydzień bede w leborku to moge Ci to ogarnąć
Lukq dzięki i czekam na sobote wiola ma wolne narka
Spoko:) jak możesz przypomnij mi proszę w Piątek smsem. Przyjadę rowerem.
Panowie którym kablem od viakena zrobię kalibracje wspomagania w Punto II FL ?
ELM choć teraz nazywają Euroscan 2013 i wersja zarejestrowana Multiecuscan
Widzę że jest tylko na nowym chipie.. Viaken.pl: Viaken - elektronika dla motoryzacji
Nie ma z nim problemów? bo gdzieś chyba trafiłem na wątek, gdzie nie za dobrze był oceniany..
A jaki soft z płatnych polecacie ? Bo zastanawiam się nad maxiecu PL..
Ogólnie za soft + ELM mogę dać do 300zł, ale chciałbym by ogarnął kilka rzeczy..
A któryś kabel z zestawu Viaken.pl: Viaken - elektronika dla motoryzacji da radę ze wspomaganiem ?
Bo tam widać coś co jest podobne do ELM, ale jakoś z opisu nie do końca to wynika..
Ten na nowym chipie (Polski) miałem i oddałem był problem z linią CAN .
Mam Maxiecu tylko odczyt i kasowanie błędów .Obsługuje więcej modeli aut (ja mam full wersję) ,ale tylko odczyt ,żadnych regulacji.
Do Fiata i pochodnych tylko Multiecuscan.
Co do tego zmodyfikowanego Multi OBD2 CAN to wydaje mi się ,że to jest ten nowy euroscan ,ale najlepiej zazwoń do Viakena ,oni ci doradzą . Ponadto zwsze możesz zwrócić .
Czyli wychodzi że lepiej Multiecuscan - bo Maxi da mi tylko odczyt a nie skalibruje np. czujnika skrętu ?
Pomyśle jaki interfejs wybrać, poczytam co w necie piszczy, bo nie mam czasu na odsyłanie..
A chce kupić raz a dobrze.
Do Fiata to tylko kabel od Viakena i MultiEcuScan ;)
A ktoś potwierdzi czy tym ELM od Viakena na nowym chipset'cie zrobię wspomaganie ?
Rozumiem że w tym zestawie za 150zł nie ma ELM ?
Tak . To jest nowa szybsza wersja ELM 327 .
A tak nawiasem napisz czy nie wywala błędu po CAN.(może coś zmienili )
Rozumiem że w tym zestawie za 150zł jest jakiś inny ELM? Bo chce kupić zestaw albo ten nowy i teraz nie wiem co lepiej.. Bo mam do wymiany czujnik skrętu i muszę potem skalibrować go..