Witam, jeżdżę Fiatem Punto II rocznik 2000, salonowy w jednej rodzinie, zarejestrowałem się gdyż szukam materiałów odnośnie zaprojektowania głowicy silnika, układu chłodzenia i klimatyzacji(projekt na studiach). Pozdrawiam wszystkich ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Witam, jeżdżę Fiatem Punto II rocznik 2000, salonowy w jednej rodzinie, zarejestrowałem się gdyż szukam materiałów odnośnie zaprojektowania głowicy silnika, układu chłodzenia i klimatyzacji(projekt na studiach). Pozdrawiam wszystkich ;)
Witam i pozdrawiam wszystkich uzytkownikow forum i posiadaczy fiacików.
Witam wszystkich
Witam wszystkich ;)
witam wszystkich forumowiczów
Witam wszystkich i pozdrawiam.
witam mam problem z wymianą zderzaka
Witam Serdecznie wszystkich
Hej Tu Michał pozdrawiam,
Witam wszystkich
Witam wszystkich. Fiat Stilo 1.9 JTD 115 KM - 2003 r
witam wszystkich
Witajcie fiatowicze;)
Witam wszystkich na forum:)
Witam wszystkich!
Nazywam się Paweł, na codzień jeżdze motocyklem BMW 1150 GS, od 3 dni posiadam Bravo 1.8GT rocznik 99, truchło zajechane ale powolutku i sukcesywnie ogarniał. Kolorek żółty kanarkowy z domieszką rdzy na progach, gaz sekwencja. Pozdrawiam!
Witajcie !
Siemka Wszystkim. Mam punciaka II 2001r. Ostatnio pojawił mi się dziwny objaw. Na zimnym silniku (ssaniu) jeździ jak należy, jak tylko złapie właściwą temperaturę pracy to go muli i nie ma siły jechać... trzeba go przeciągnąć do wyższych obrotów (3000 wzwyż) i dopiero byle jak jedzie. Co najciekawsze raz jedzie dobrze (czuć delikatne przyduszanie) a raz (a raczej częściej w ciągu ostatnich kilku dni) totalny muł... nie da się jeździć... Jak ktoś może coś poradzić w tej materii to proszę o pilny kontakt. Mam trochę jeżdżenia w święta a chciałbym mieć czym.
gg:7476663
e-mail: tomol84@op.pl
Piszcie co kto może lub miał podobne przejścia
Witam jestem nowy a mam już trzeciego Fiacika :D
Witam jestem użytkownikiem nowo nabytego stilo i próbuje się coś o nim dowiedzieć
witam wszystkich