To jest widok strony w wersji do druku
-
Witam i ja...Maciek z tej strony...a może z Otwocka bardziej pasuje, bo "ta strona" to może być każda dowolna i nie wiadomo będzie skąd tak naprawdę człowiek pisze :P
Jestem na etapie poszukiwania Fiacika - nie powiem, że nie uparłem się na Palio - Siena też była brana pod uwagę, ale jednak Palio bardziej mi się podoba, a przy 2jce małych dzieci myślę, że lepiej spełni swoją rolę - autka dla rodziny 2+2 i żony, która na dniach odbiera prawko...
Żadnych "szałów" się nie spodziewam...założeniem jest, by auto miało LPG i to, że będzie jeździć - reszta to kosmetyka i się już z biegiem czasu dopracuje całość do zadowalających efektów :)
Będzie to mój pierwszy Fiat...mam nadzieję, że się polubimy z autem...wcześniej były tylko auta francuskie, a dokładniej Renault - od małej R4 po Espace'a...
Pozdrawiam i do "zobaczenia" :)
-
-
Witam i pozdrawiam wszystkich.
Od niedawna posiadam Stilo 1.9JTD
-
Witam witam. Wlasnie posiadam fiata bravo ;)
Pozdrawiam
-
Witam serdecznie. Jestem świeżutkim właścicielem pierwszego w mojej karierze fiata ( nie licząc Maluszka ). Nowe Bravo 1,9 JTD w wersji sport 150 koników ciekawie doposażonego m. innymi w webasto ( super sprawa tylko trzeba pilnować aku. ) O pięknym kolorze BLUE MASERATI. Mam nadzieję że tu się dowiem kilku ciekawych rzeczy na jego temat.
-
-
Witam wszystkich!
Polecam wszystkim Fanom Fiata stronę: www.fiatpress.pl/gallery
Nie mam obecnie Fiata, ale miałem i będę miał znów.
Z serdecznymi pozdrowieniami,
FT
-
Witam, nowy posiadacz Stilo 1.8 ;-)
-
Witam wszystkich, auto jak auto, widać w profilu ;) Będę czytał forum z ciekawości!
-
Jeszcze nie jestem ale przymierzam sie do zostania fiatomaniakiem. Witam serdecznie
-
-
Witam. Posiadam Fiata Pande
-
Witam, jestem nowy i mam fiata stilo 1,6 :)
-
Witam wszystkich pozdrawia posiadacz Multipla 1.6
-
witam. pozdrawiam wszystkich klubowiczów
-
Witam i pozdrawiam wszystkim Klubowiczów!
-
Część Wszystkim. Od niedzieli jestem szczęśliwym posiadaczem Fiata Seicento 900
-
Witam, mam na imię Daniel moje autko to Bravo 1.4 benzyna-gaz :)
-
-
Witam serdecznie grono Kolegów i koleżanek ;)